sunnuntai 31. heinäkuuta 2022

Ian Boothby: Exorsisters. Volume 1, Damned if you don’t

 

Alkuteos: Exorsisters, Vol. 1 (2019)

Kuvittaja: Gisèle Lagacé

Teksti: Ian Boothby

Ilmestymisaika: 2019 (ko.painos)

Sivumäärä: 136

Kustantaja: Image Comics

ISBN: 9781534312043

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Exorsisters #1

Peukku: q^^

Huom: julkaistu alun perin Exorsisters-sarjakuvalehden numeroissa 1-5

*Did you sign a deal with the devil? Has a loved one been dragged to Hell? Then Kate and Cate Harrow should be the first ones you call for timely soul retrieval at a reasonable rate. They may have fallen angels, demon-worshipping ex-boyfriends, and the end of the world (not to mention their mother) to deal with, but never fear – the Harrows have what it takes to get the job done!

Eisner Award-winning writer Ian Boothby (The Simpsons, MAD Magazine) and Joe Shuster Award-winning artist Gisèle Lagacé (Ménage à 3, Archie) present a paranormal case-solving procedural that’s perfect for fans of the thrills and suspense of the CW’s Supernatural, Netflix’s Jessica Jones, and the comedy of NBC’s The Good Place.*



Tapaa demoneja karkottavat Harrowit. Kate ja Cate ovat aikamoinen parivaljakko. Toinen on kuin kiltti pyhäkoulutyttö ja toinen taas todellakaan ei. He ovat kuin siskokset, mutta eivät sitten aivan kuitenkaan... Heillä on salaisuus, joka onneksi paljastetaan jo tässä ensimmäisessä osassa ja se selittää monen monta asiaa.

Näillä sivuilla pelastetaan ihmisiä Helvetistä. Sekä katsotaan kuinka enkelit alkavat putoamaan taivaasta. Sekä opitaan, ettei aina kannata tehdä sopimuksia hämärillä kujilla...

Hupaisaa demonien metsästystä ja omaperäinen idea päähenkilöiden suhteen. Kuvitus on mukavaa katseltavaa, olkoonkin että aika "ympärisöpöä". Kaikki kun tuntuvat omaavan aavistuksen pyöreät kasvonpiirteet, joissa on melkoinen määrä suloista lapsellisuutta. Kaikki näyttävät aivan liian nuorilta... Mutta kokonaisuus on ihan viihdyttävä ja rento.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti