maanantai 3. helmikuuta 2014

Karin Slaughter: Unseen

Ilmestymisaika: 2013
Sivumäärä: 382
Kustantaja: Century
ISBN: 978-1-8460-5997-1
Muoto: Kirja
Sarjamerkintä: Will Trent –sarja

*Special Agent Will Trent has something to hide.

Something he doesn’t want to Dr Sara Linton – the woman he loves – to find out.

He’s gone undercover in Macon, Georgia and put his life at risk. And he knows Sara will never forgive him if she discovers the truth.

But when a young patrolman is shot and left for dead, Sara is forced to confront the past and a woman she hoped never to see again. And without even knowing it, she becomes involved in the same case Will is working on.

Soon both of their lives are in danger.*



Taattua Slaughteria! Pidän todella kovasti hänen tyylistään kirjoittaa. Juoni virtaa sujuvasti eteenpäin ja henkilöhahmot säilyttävät ihanat ja vähemmän ihanat persoonansa kirjasta kirjaan. Yllättävää kyllä, myös hahmot, joista aikaisemmin ei ole niin kauheasti pitänyt, avautuvat vähän enemmän tämän kirjan myötä.

Unseen avaa aika paljonkin Lena Adamsia, joka on aikaisemminkin vilahdellut mukana. Hänestä saa nyt paremman otteen ja häntä alkaa ymmärtää enemmän. Enää en niin kauheasti inhoa häntä, vaikkei hän vieläkään ole suosikkejani.

Amanda on mukana yllättävän vähän, mutta ehkä se on pientä kompromissia aikaisemman kirjan takia, jossa seurailtiin hänen menneisyyttään tarkemmin. Unseenissa nimittäin hyödynnetään myös palaumia menneisiin tapahtumiin, vaikka ne ovatkin tässä vain muutaman päivän takaisia kun taas aikaisemmin kyseessä oli vuosikymmenien ero.

Will on oma ihana itsensä ja hänen suhteensa Saraan samanlaista säätöä puolin ja toisin kuin ennenkin. Tosin ehkä tällä kertaa saatiin aikaan jotain ratkaisevaa muutosta?

Suosittelen ehdottomasti kaikille hyvän kirjan ystäville. Tosin luonnollisestikin kannattaa ehkä aloittaa tutustuminen aikaisemmista teoksista, vaikka kirja kyllä minusta toimii ihan hyvin itsenäisestikin luettuna. Aikaisempiin tapahtumiin viitattaessa niistä kerrotaan sen verran, että lukija pysyy kyllä kärryillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti