lauantai 10. elokuuta 2024

Wyatt Kennedy: Nights. Season one, part one

Alkuteos: Nights. Season one, part one (2024)

Kuvittaja: Luigi Formisano

Teksti: Wyatt Kennedy

Ilmestymisaika: 2024 (ko.painos)

Kustantaja: Image Comics

Sivumäärä: 168

ISBN: 9781534397743

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Nights #1

Peukku: q^^

Huom: julkaistu alun perin Nights-sarjakuvalehden numeroissa 1-5



*Vince Okonma was an ordinary teenager, living in an ordinary town, with an ordinary life. Until an encounter with a mysterious vampire girl changed everything. Now, the supernatural monsters, his hitman cousin, and a video game-making ghost are the least of his problems. And besides possibly preventing the apocalypse and the shadowy government hounding him, he’s still gotta work through the biggest challenge of them all. First love.


Collects NIGHTS # 1-5*






Olen kahden vaiheilla tästä sarjakuvasta. Toisaalta pidin siitä, toisaalta se jätti paljon toivomisen varaan.

Henkilöhahmot ja maailma vaikuttavat kiintoisilta. On normaalia, että ihmisten keskuudessa liikkuu vampyyrejä ja kuolleita (joilla on 25 vuotta aikaa selvittää asiansa). Lisäksi on puhuvia myyriä ja erilaisia hirviöitä. Ja se on siis arkipäivää. Sarjakuva seuraa erään vähän omalaatuisemman "perheen" toilailuja. On orpo nuorukainen, jonka kasvatti-isänä toimii eräänlainen sekaisin oleva palkkatappaja. Ja kämppiksinä kuollut ja vampyyri.

Tarina poukkoilee vähän sinne ja tänne. Se ottaa kummia hyppyjä ja joskus tuntuu, että jotain olennaista jää selittämättä. Mukaan mahtuu sitten vielä ihastuksia ja salaseuroja?

Kuvitus toimii. Se on värikästä ja elävää. Tosin monet henkilöhahmoista näyttävät toooodella nuorilta.

Ehkä jatkoon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti