perjantai 9. helmikuuta 2024

Di Gregorio: Sisarukset Grémillet - 4. Komeetta ja vuorikauris

Alkuteos: Les soeurs Grémillet 4 - Le chamois et la comète (2023)

Kääntäjä: Jouko Ruokosenmäki

Kuvittaja: Barbucci

Teksti: Di Gregorio

Ilmestymisaika: 2023 (ko.painos)

Kustantaja: Story House Egmont

Sivumäärä: 72

ISBN: 9789523345577

Muoto: Sid.

Sarjamerkintä: Sisarukset Grémillet #4

Peukku: ^^b



*Sarah. Cassiopée ja Lucille matkustavat Ranskan Alpeille tapaamaan isäänsä tämän työpaikalle, korkealla sijaitsevaan observatorioon. Tähtitornissa eletään jännittäviä hetkiä, sillä isän kauan odottama komeetta lähestyy viimeinkin Maata. Tyttöjäkin jännittää kovasti isän tapaaminen, mutta kun isä tuntuu keskittyvän yksinomaan työhönsä, kolmikko on luonnollisesti pettynyt.


Samoillessaan vuorilla sisarukset löytävät salaperäisen runon, joka kertoo arvoituksellista tarinaa pienestä vuorikauriista ja kadonneesta sarvesta. Tässäpä uusi tehtävä Kolmen sisaren kerholle! Mihin loru heidät johtaa?


Sisarukset Grémillet on ainutlaatuinen, maagisen hienosti kuvitettu kertomus kolmesta tytöstä ja heidän erikoisesta maailmastaan.*




Tämän sarjakuvan kuvitus ja värit ovat ihania. Rakastan kauniita vuoristomaisemia ja kirkkaita tähtitaivaita. Myös ihmiset on kuvattu persoonallisesti ja tarkasti.


Tällä kertaa tytöt matkaavat vuoristoon isänsä luo. He kohtaavat kiireisen isän ja päätyvät seuraamaan salaperäistä runoa. Matkalla he oppivat jotain itsestään, toisistaan ja myös isästään. Tarina on kerrottu kauniisti ja koskettavasti ja se kuvaa hienosti nuorten epävarmuutta ja pelkoja mutta samalla myös ystävyyttä ja perheenjäsenten välistä rakkautta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti