torstai 20. syyskuuta 2018

Karin Slaughter: Cold, Cold Heart

Alkuteos: Cold, Cold Heart (2010)
Ilmestymisaika: 2016 (ko.painos)
Sivumäärä: 31
Kustantaja: HarperCollins Publishers
ISBN: 978-0032663290
Muoto: e-kirja (kindle)
Peukku: q^^
Sopisi lukuhaasteeseen ainakin: 16, 18, 19, 28, 33 ja 42
Hyllynlämmittäjä: 38
Lukulistalta: 51


*First comes love.
Then comes marriage.
Then comes revenge.


In this sensational short story from the bestselling author of The Kept Woman and Pretty Girls, fifty-two-year-old Pam has done her utmost as a loyal wife to her now ex-husband John. He dropped her cruelly… but with a terminal illness about to claim his life, Pam now sees an opportunity to settle the score, in a way that no one - not their children, not her ex, and certainly not the reader - will see coming…


Surprising, suspenseful, and diabolically clever, Cold, Cold Heart offers old fans and new readers alike a taste of the writer Gillian Flynn calls “one of the finest crime novelists at work today.”*



Novelli on todellakin yllätyksekäs. Se kuvaa Pamin matkaa ja kohtaamista ex-miehensä kanssa. Samalla nainen muistelee millaista heidän elämänsä oli. Syitä, jotka lopulta johtivat siihen, että pari erosi. Taustalla on kahden erilaisen ihmisen muuttuminen pakon edessä. Valhetta ja petosta, josta toinen hyötyy, mutta toinen ei. Ja loppu sitten. Pam todella osaa ottaa koston tosissaan.


Lyhyt, hyvin rakennettu novelli jonka maailmaan on helppo uppoutua. Ei niin vertahyytävä kuin Slaughterin pitemmät teokset, mutta samalla vakuuttavalla tyylillä kirjoitettu koukuttaja.

Tässä lukemassani versiossa oli myös maistiaispätkää Slaughterin toisesta teoksesta The Kept Woman. Liikkeellä on myös pelkästään novellin sisältävä versio. Onnistuneesti hankin sitten molemmat. Alla kansi pelkän novellin sisältävästä versiosta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti