tiistai 19. syyskuuta 2023

James Bowen: Katukatti Bob

Alkuteos: A street cat named Bob (2012)

Kääntäjä: Kimmo Paukku

Lukija: Aku Laitinen

Ilmestymisaika: 2017 (ko.painos)

Kustantaja: WSOY

Kesto: 6h 46min

ISBN: 9789510426487

Muoto: e-äänikirja (Nextory)

Sarjamerkintä: Bob #1

Peukku: ^^b

Lukuhaaste 2023: 32. Kirja kertoo asiasta, josta haaveilet (32/50)

Sopisi lukuhaasteeseen 2023 ainakin: 5, 10, 13, 14, 18, 29, 39, 40, 42 ja 46*Hurmaava Bob-kissa löysi itselleen ystävän Lontoon kaduilta.


Sydäntä liikuttava tositarina ihmisen ja eläimen ystävyydestä ja toivon mahdollisuudesta.


Kun James Bowen eräänä iltana tuli kotiin tavanomaiselta katusoittokeikaltaan, hänen talonsa alakerran rappukäytävässä istui oranssinpunainen, huonossa kunnossa oleva kissa. Kissa lyöttäytyi Jamesin seuraan eikä halunnut lähteä mihinkään. James epäröi ottaa vastuuta kissasta, metadonihoidossa olevana entisenä huumeiden käyttäjänä hän hädin tuskin pystyi huolehtimaan itsestään. Mutta hoitaessaan kissaa James alkoi itsekin voida paremmin, ja fantastinen Bob muutti lopulta molempien elämän parempaan suuntaan.


James Bowenin ja hänen kissansa tarina on käännetty yli kolmellekymmenelle kielelle. Sosiaalisessa mediassa Bob on sytyttänyt kaikki. Lyödään tassua!*Ihana tosikertomus miehen ja kissan ystävyydestä. Kumpikin on oikein sympaattinen persoona. Olin alusta asti täysillä heidän puolellaan ja toivoin heille vain kaikkea hyvää. Tämä on kaunis tarina, jossa on monia vaikeita kohtia. Onneksi kaveruksilla on toisensa ja he saavat yhdessä uuden suunnan elämälleen. <3 Iso määrä sydämiä tälle tarinalle! Onneksi maailmassa käy joskus myös hyvin.


Laitinen lukee erinomaisesti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti