torstai 25. heinäkuuta 2024

Christian Slade: Korgi : the complete tale

Alkuteos: Korgi : the complete tale (2024)

Ilmestymisaika: 2024 (ko.painos)

Kustantaja: Top Shelf

Sivumäärä: 580

ISBN: 9781603095389

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Korgi

Peukku: ^^b



*When day breaks in their woodland village, Ivy and her corgi pup, Sprout, have no idea that they'll soon be swept up in an astonishing adventure! Soon they'll journey across land, sea, and air, from past to present and beyond, to learn more about themselves, escape the forces of evil, and uncover the ancient mysteries behind their magical world.*









Tämä tiiliskivi kokoaa sisäänsä koko Korgi-sarjan. Mukaan mahtuu myös yksityiskohtaisempaa tietoa hahmoista, muistoista ja muutama lyhyt sarjakuva.


Lukukokemuksena Korgi on pysäyttävä. Sen viisi kirjaa on toteutettu upeasti. Se on sanaton sarjakuva, jossa hahmojen ilmeet ja piirretyt eleet kertovat tarinaa. Jokaisen kirjan alussa on myös pieni tarinankertojan intro, joka ehkä vähän ohjaa lukijan ajatuksia tiettyyn suuntaan. Tarinaa on helppo seurata ja monet sen sivuhahmoista ovat varsin sympaattisia.


Kuvitus on oma lukunsa. Se on mustavalkoinen, terävää viivaa. Varjostukset ja muut on tehty hyödyntäen viivan tiheyttä. Kuvat ovat minun silmääni todella eläviä ja monesti tarina etenee todella vauhdikkaasti. Kuvitus on kaunista ja persoonallista. Ja korgit aivan äärettömän söpöjä!


Tästä tarinasta voi hyvin nauttia yhdessä ja erikseen. Se sopii monen ikäisille ja tulkintoja on monia. Suosittelen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti