tiistai 1. joulukuuta 2020

Jeff Lemire & Dustin Nguyen: The Dead Sea

 

Alkuteos: Ascender. Volume 2, The Dead Sea (2020)

Kuvittaja: Dustin Nguyen

Teksti: Jeff Lemire

Ilmestymisaika: 2020 (ko.painos)

Sivumäärä: 128

Kustantaja: Image Comics

ISBN: 9781534315938

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Ascender #2

Peukku: ^^b

*A decade has passed since the events chronicled in the Descender series. Much has changed. Magic has taken the place of machinery, and the rules are very different indeed.

After a bruising attempt to escape from the planet Sampson, Andy finds himself in the clutches of the Militia, which means the murderous Mother can’t be far behind. Meanwhile, his daughter Mila has booked passage on a ship piloted by none other than the irascible Captain Telsa. And while Vampires may rule this strange galaxy, they’re no match for Kanto, the Blood Scrapper - the most badass vampire hunter in the universe!

In Ascender, New York Times bestselling creators Jeff Lemire (Gideon Falls, Family Tree, Sweet Tooth) and Dustin Nguyen (Batman, Secret Hero Society) take readers on an unforgettable fantasy quest with all the scope and heart of their sci-fi classic Descender.*



Oi voi! Tässä sarjakuvassa ei voi välttyä yllätyksiltä ja jännityksen kihelmöinniltä. Olen koukussa ja suren sitä, että todennäköisesti seuraavaa osaa saa odotella jonkin aikaa.

Koska takakansi jo spoilasi, että Andy selviytyi sittenkin hengissä, voin vain todeta, että mies on pahemmassa kuin pulassa. Varsinkin kun hän vielä kohtaa menneisyyden haamuja… Mother on myös pulassa. Joskaan hän ei vielä tiedä sitä. Ei ennen kuin hän alkaa näkemään muistoja menneisyydestä, joka johtaa kohti tulevaisuutta. Ja entäpä sitten Telsa, Helda ja Mila? Noh… Kuten arvata saattaa, myös he ovat pulassa. Jota helpottamaan saapuu tuttuja menneisyydestä. Mutta voivatko menneisyyden muistot ja henkilöt todella auttaa tulevaisuudessa? Se jää nähtäväksi.

Tarina kuroutuu auki aina vain mielenkiintoisempana. Näkymät ja muistot menneestä ovat kiintoisia ja omiaan herättämään uteliaisuutta aina vain enemmän ja enemmän. Jännityksellä jään odottelemaan seuraavaa osaa!

Kuvitus on edelleen todella kaunista katsottavaa. Se on elävä, värikäs ja välillä todella unenomainen. Ihana, miten laveeraus on saatu elämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti