tiistai 7. marraskuuta 2023

Zack Kaplan: Metal Society

Alkuteos: Metal Society (2022)

Kuvittaja: Guilherme Balbi

Teksti: Zack Kaplan

Ilmestymisaika: 2022 (ko.painos)

Kustantaja: Top Cow Productions

Sivumäärä: 144

ISBN: 9781534323506

Muoto: Nid.

Peukku: ^^b

Huom: julkaistu alun perin Metal Society -sarjakuvalehden numeroissa #1-5



*PORT OF EARTH writer Zack Kaplan teams up with hot artist newcomer Guillerme Balbi on a new dramatic sci-fi miniseries that’s Blade Runner meets Rocky. In an inverted future, evolved robots have resurrected extinct humans for manual labor. When a tribalistic cultural clash breaks out, a fearless human fighter and a frustrated displaced robot will square off in a public MMA-style sport fight of epic stakes to finally prove which is supreme: man or machine.*








Ihmiskunta on onnistunut tuhoamaan itsensä. Maailmaa jäivät hallitsemaan robotit. Syystä tai toisesta robotit päättivät elvyttää ihmiskunnan ja nyt putkissa syntyneitä ihmisiä elää alempiarvoista elämää ja tekee kurjia töitä. Osa ihmisistä haluaa parempaa ja alkaa ajamaan ihmisten asiaa. Tämä taas muuttaa robottien järjestelmää, josta kaikki robotit eivät pidä. Äkkiä kaksi "taistelijaa" on matkalla kohti ottelua, jossa ratkaistaan kummat ovat kovempia, ihmiset vai koneet.

Hyvin kerrottu tarina, joka herättää kysymyksiä ihmisyydestä ja vähän muustakin. Kuvitus on aktiivista ja toiminnallista. Välttämättä ei herkille, sillä mukana on aikalailla väkivaltaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti