sunnuntai 7. tammikuuta 2024

Jessica Walton & Aśka: Stars in Their Eyes

Alkuteos: Stars in Their Eyes (2021)

Ilmestymisaika: 2023 (ko.painos)

Kustantaja: Graphix

Sivumäärä: 209

ISBN: 9781338818796

Muoto: Nid.

Peukku: ^^b



*a one-of-a-kind love story


Maisie is on her way to her first fancon, and she can't wait to meet her idol, an action star who had an above-the-knee amputation, just like Maisie.


But then she meets Ollie.


Ollie is a cute volunteer working the show, and they geek out about nerd culture, just as much as Maisie does. After spending the day together, Maisie notices feelings for Ollie that she's never had before. Could Ollie feel the same way?*











Maisie on matkalla elämänsä seikkailuun. Hän on menossa elämänsä ensimmäiseen coniin yhdessä aivan mahtavan äitinsä kanssa. Näillä kahdella on upea ja avoin suhde, joka on täynnä välittämistä ja hyvää huumoria. Se on monesti tarpeen, sillä heidän elämänsä ei ole ollut helppoa. Ensinnäkin Maisie on menettänyt toisen jalkansa ja hän on vasta hetki sitten tullut ulos kaapista bi-seksuaalina. Hän myös kärsii paniikkikohtauksista isoissa joukoissa. Hänen äitinsä on täysillä hänen tukenaan ja on itsekin melkoinen "nortti"-fani.


Conissa kaksikko tapaa isänsä kanssa vapaaehtoisena olevan Ollien ja Maisien ja tämän välillä vain klikkaa. Ja kovaa.


Ihana tarina rohkeudesta olla oma itsensä ja tavoitella omia unelmiaan. Tämä voimaannuttaa ja kannustaa lähtemään seikkailuun. Huumori on ihanaa ja vanhemmat aivan mahtavia. Mukana monia vitsejä liittyen esimerkiksi tunnettuihin tv-sarjoihin ja elokuviin. Pop-kulttuuri hauskaa siis!


Kuvitus on raikas ja värikäs. Rento. Suosittelen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti