sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Delilah S. Dawson: Sparrowhawk

Alkuteos: Sparrowhawk (2019)
Kuvittaja: Matias Basla
Teksti: Delilah S. Dawson
Ilmestymisaika: 2019 (ko.painos)
Sivumäärä: 128
Kustantaja: Boom! Studios
ISBN: 9781684153954
Muoto: Nid.
Peukku: q^^


*At the illegitimate daughter of a Naval Captain, Artemisia has never fit in with her father’s family, nor the high class world to which they belong. However, when she is targeted by the Faerie Queen and pulled into another realm, she has no choice but to fight her way back home, amongst evil fairies who want her head, and untrustworthy allies that claim solidarity but have ulterior motives.


New York Times bestselling author Delilah S. Dawson (Ladycastle, Star Wars: Phasma) and illustrator Matias Basla (The Claw and Fang) present a gripping dark fantasy tale of a young woman claiming her time and her agency.*




Sparrowhawk on jokseenkin kiero sarjakuva. Tyttö päätyy peilin läpi toiseen maailmaan, jossa hänen on uusien ystäviensä avulla taisteltava tiensä takaisin peilille ja omaan maailmaansa jotta hän voi kohdata pahan keijukaiskuningattaren. Uudet ystävät ovat omanlaisensa tapaukset: pasifisti “pahis” ja totuuksia kiertelevä sarvekaspupu… Johan sen arvaa, että lopussa on tulossa melkoinen yllätys vastaan.


Sarjakuvan kuvitus on värikäs ja eläväinen. Jotkut sivut ovat jopa liiankin värikkäitä ja spykedeelisia. Mutta sehän on täysin mahdollista keijukaismaailmassa. Mielikuvitus laukkaa kuvituksessa ja osa vastaan tulevista otuksista on melko mielenkiintoisia tapauksia… Sarjakuvassa on myös aika paljon väkivaltaa ja tappamista. Ei siis herkimmille tai perheen pienimmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti