perjantai 9. syyskuuta 2022

Françoise Ruscak: The Blood of the immortals

 

Alkuteos: Le Sang des immortels (2021)

Kuvittaja: Francesco Trifogli

Teksti: Françoise Ruscak & Laurent Genefort

Ilmestymisaika: 2022 (ko.painos)

Sivumäärä: 108

Kustantaja: Humanoids

ISBN: 9781643379814

Muoto: Sid.

Peukku: q^^

Huom: sarjakuvan perustana Laurent Genefortin teos Le Sang des immortels


*An  expedition arrives on the planet Verfebro in search of the universe’s greatest treasure: immortality.

What if the key to eternal life were only a few  planetary systems away? A motley crew of explorers is sent to the planet Verfebro in search of a mystifying elixir – one that supposedly runs through the veins of a ferocious local species: the Dracs. How far will this expedition go to uncover the answer to life’s greatest mystery – when the obvious solution is genocide?*


Ihmiskunta on etsimässä uusia planeettoja asutettaviksi. Eräältä tälläiseltä retkeltä palaa aluksessa yksi mies, joka vaikuttaisi olevan "iätön". Mies kuitenkin jättää jälkeensä vain kysymyksiä ja samalle planeetalle lähetetään uusi retkue, joka pitää sisällään aikamoisia spesialisteja. Kaikki ei kuitenkaan mene putkeen. Sattuu onnettomuuksia eikä planeetta todellakaan ole vaaraton... Lisäksi retkueen sisällä on omat ongelmansa. Eikä planeetta lopulta ole niin asumaton kuin mitä aluksi on vaikuttanut.

Hyvä tarina. Ehkä etenee hieman liian nopeasti. Aikaa tapahtumille olisi saanut jättää enemmän. Nyt hyppäykset vaikuttavat väkinäisiltä. Henkilöt on esitelty hyvin ja heidän välisensä jännitteet huomaa selvästi. Kuvitus on hienoa jälkeä. Kokonaisuus toimii ja kiehtoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti