tiistai 20. lokakuuta 2020

Brenden Fletcher & Karl Kerschl: Isola. Vol. 2


Alkuteos: Isola. Vol. 2 (2020)

Kuvittaja: Karl Kerschl

Teksti: Brenden Fletcher & Karl Kerschl

Ilmestymisaika: 2020 (ko.painos)

Sivumäärä: 144

Kustantaja: Image Comics

ISBN: 9781534313538

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Isola #2

Peukku: ^^b

Huom: julkaistu alun perin Isola-sarjakuvalehden numeroissa #6-10

*How far would you journey to save queen and kingdom?

An evil spell has been cast on the Queen of Maar, and her Captain of the Guard will do anything to reverse it. Their only hope lies on an island half a world away - a place know in myth as ISOLA, land of the dead. But a deadly detour leads Queen Olwyn and Captain Rook from their path, forcing them to confront ghosts of the past and threatening to tear the companions apart forever.

The Eisner Award-nominated fantasy series continues, from acclaimed storytellers Brenden Fletcher (New York Times bestselling author of Batgirl of Burnside) and Karl Kerschl (Eisner Award-winning artist of Gotham Academy and The Abominable Charles Christopher).*



Rakastan tämän sarjakuvan kuvitusta. Välillä kuvat (varsinkin maisemat) ovat todella taianomaisia. Niissä on syvyyttä ja ne on väritetty niin kauniisti. Pidän myös siitä, miten Olwyn-tiikerin ilmeet on tuotu esiin. Sekä niistä miljoonista erikoisista otuksista, joita sarjakuvan maailmassa juoksee. Ne ovat hassuja, kiintoisa ja toisinaan hyvinkin söpöjä. Joskus jopa pelottavia.

Tarina menee myös aina vain kiinnostavammaksi. Matka mystiseen Isolaan ei todellakaan ole helppo tai vaaraton. Tällä kertaa kaksikko joutuu kohtaamaan kaivosyhteiskunnan, josta ovat lapset kadonneet. Mihin lapset ovat joutuneet ja miksi? Siinä on pari varsin kovaa kysymystä, mutta löytyykö niihin vastauksia ja millaisella hinnalla? Olwynin ja Rookin välinen suhde joutuu myös paineen alle… Kuinka heille käy? Entä miten käy koko Maarin valtakunnalle, joka on marssimassa kohti sotaa kuningattaren ollessa teillä tietymättömillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti