perjantai 23. lokakuuta 2020

Mike Mignola: In the Service of Angels

 

Alkuteos: Sir Edward Grey, Witchfinder. 1, In the Service of Angels (2010)

Kuvittaja: Ben Stenbeck

Teksti: Mike Mignola

Ilmestymisaika: 2010 (ko.painos)

Sivumäärä: 152

Kustantaja: Dark Horse Books

ISBN: 978-1-59582-483-7

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Sir Edward Grey, Witchfinder #1

Peukku: q^^

*In one of occult investigator Sir Edward Grey’s first cases as an agent of the queen, he goes from the sparkling echelons of Victorian London to its dark underbelly, where to unwind a tangled web of intrigue he must face occult conspiracies, a rampaging monster, and the city’s most infamous secret society: The Heliopic Brotherhood of Ra.*




Jännittävältä vaikuttava sarjan aloitus, jossa esitellään noitia ja muita yliluonnollisia olentoja metsästävä sir Edward Grey. Hän on tehnyt palveluksen itselleen kuningatar Viktorialle, ja tästä syystä hän on saanut jo melkoisen maineen. Sekä hyvässä, että pahassa. Tässä avausseikkailussa Grey pääsee tutkimaan kummallisten kuolemien sarjaa, jotka ovat saaneet alkunsa kaukaiselta Saharan aavikolta. Kuka tai mikä aiheuttaa tutkimusretkikunnan jäsenten kuolemat? Entä miten mystinen Kapteeni ja Wolfen sisarukset liittyvät tapaukseen? Ja mitä tekee mystinen Ran veljeskunta?

Kiinnostava tarina. Mielenkiintoisia hahmoja. Tunnelmallinen ja synkeähkö kuvitus. Oivallista luettavaa yliluonnollisten jännitystarinoiden ystäville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti