perjantai 9. lokakuuta 2020

Matt Kindt: Death of the Last Golden Blaze

 

Alkuteos: Ether. Volume 1, Death of the Last Golden Blaze (2017)

Kuvittaja: David Rubín

Teksti: Matt Kindt

Ilmestymisaika: 2017 (ko.painos)

Sivumäärä: 148

Kustantaja: Dark Horse Books

ISBN: 9781506701745

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Ether #1

Peukku: ^^b

Huom: julkaistu alun perin Ether-sarjakuvalehden numeroissa #1-5

*Can science solve murder by magic?


That’s the question at the heart of Ether, the hit creator-owned series by award-winning writer Matt Kindt (Mind MGMT, Dept. H) and artist David Rubín (Battling Boy) featuring magic bullets, purple gorilla gatekeepers, faeries, golems, a mystical portal, and one science-minded explorer who firmly disbelieves in the supernatural, despite all the evidence around him.


Collects issues #1-5 of the Dark Horse Comics series Ether.*




Boone on persoonana melkoinen. Tiedemies, joka uskoo, että tiede voi selittää kaiken. Kaikkeen on aina looginen ratkaisu ja selitys. Näitä mielipiteitään todistaakseen hän on jo vuosia seikkaillut oman maailmamme ja mystisen Etherin välillä. Etherissä häneen luotetaan ja tästä syystä häntä pyydetäänkin selvittämään Etherin suojelian, Golden Blazen, murhaa. Apuna seikkailee purppurakarvainen ja puhuva gorilla. Etherin maailma on kaunis ja värikäs ja pitää sisällään monia jännittäviä otuksia.


Tarina toimii. Se paljastaa hyvin tapahtumia sekä nykyisyydestä että menneestä. Totuttaa lukijan Boonen ja tämän tovereiden arkeen. Sekä esittelee mitä oivallisimman pahiksen.


Kuvitus on persoonallinen ja raikas. Sopii hyvin tähän fantasia-sarjakuvaan. Väritys on räväkkä. Ei liian realistinen. Sarjakuvan sivuja selailee oikein mielellään.


Pistän Etherin jatkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti