torstai 15. lokakuuta 2020

Cullen Bunn: Snake doctor

Alkuteos: Harrow County. [volume 3]: Snake doctor (2016)
Kuvittaja: Carla Speed McNeil (chapter 1), Tyler Crook (chapters 2-3) & Hannah Christenson (chapter 4)
Teksti: Cullen Bunn
Ilmestymisaika: 2016(ko.painos)
Sivumäärä: 136
Kustantaja: Dark Horse Books
ISBN: 9781506700717
Muoto: Nid.
Sarjamerkintä: Harrow County #3
Peukku: q^^
Huom: sisältää Harrow County -sarjan osat #9-12

*Welcome to Harrow County…

The Skinless Boy seeks to understand the mysteries of his past, Emmy investigates a haunted house, and malevolent serpents plague the minds of the Holler’s residents. Only Bernice stands in the way of this new evil - but could enlisting the aid of the shadowy Lovey Belfont place her in a much more terrible danger?

This volume collects issues #9-12 of the southern-gothic fairy tale Harrow County, scribed by The Sixth Gun’s Cullen Bunn, and beautifully and hauntingly realized by B.P.R.D.’s Tyler Crook!*



Sarjan kolmannessa osassa on pari vierailevaa taiteilijaa mukana. Osa pitää sisällään kolme lyhyempää tarinaa, joissa jokaisessa on eri taiteilija. Osan tyyli on miellyttävää katseltavaa, osan ei.

Ensimmäisessä pääosassa on Nahaton poika, joka kohtaa metsässä oudon lintupilliä soittavan muukalaisen. Kuinka tämä mystinen mies liittyy Harrow Countyyn ja Emmyyn? Tämän osan kuvitus on katseltavaa, mutta tyyliltään jotenkin “pökkelö”.

Toisessa pääosassa on Bernice, joka kohtaa “käärmetohtorin” ja omia pelkojaan. Tämä osa on tuttua ja kaunista kuvitusta.

Kolmas osa on minun makuuni kamala. Sen kuvitus on ruma, räikeä ja hyppii silmille. Jopa tekstit ja puhekuplat onnistuivat ärsyttämään minua. Lukeminen oli haasteellista minulle näin visuaalisena lukijana. Tässä osassa Emmy kohtaa jännittävän otuksen, joka hankaloittaa kokonaisen perheen elämää. Hän myös kuulee järkyttävän uutisen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti