torstai 14. joulukuuta 2023

Chip Zdarsky & Jacob Phillips: Newburn. Volume 1

Alkuteos: Newburn, Vol. 1 (2022)

Ilmestymisaika: 2022 (ko.painos)

Kustantaja: Image Comics

Sivumäärä: 160

ISBN: 9781534322394

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Newburn #1

Peukku: q^^

Huom: julkaistu alun perin Newburn-sarjakuvalehden numeroissa #1-8



*Easton Newburn is a private detective without loyalties, investigating conflicts between rival crime factions. With his assistant Emily, Newburn follows murderers, arsonists, and corrupt officials - while trying to stay out of their crosshairs.


But how long can that last?


Eisner winner Chip Zdarsky (Batman, SEX CRIMINALS) and rising star Jacob Phillips (THAT TEXAS BLOOD) take you on a tour of a New York City where all that stands between the world you know and a city of blood is one man.


NEWBURN, VOL. 1 collects NEWBURN #1-8 of the hit Image Comics series.*




Newburn on entinen poliisi, joka on menettänyt uskonsa totuuteen poliisivoimissa. Tämä superälykäs ja toimintakykyinen mies on luonut nyt uuden uran yksityisetsivänä, joka työskentelee kaupungin mafian perheille. Heille kaikille tasapuolisesti ja puolueettomasti. Nyt hän kaipaa apulaista ja löytää tähän tehtävään nuoren naisen, jolla on oma salainen menneisyytensä...


Albumi pitää sisällään useita pieniä juttuja, joiden taustalla pyörii koko ajan kuvio mafiaperheiden hallinnasta ja hahmojen menneisyyksistä. Moinen vauhti saa jutut tuntumaan jokseenkin hätäisiltä. Se on pieni miinus, sillä muuten jännitys ja tapaukset ovat melko hyviä.


Kuvitus on kivan tumma ja vakava. Värit on toteutettu maalaukselliseen tyyliin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti