lauantai 23. joulukuuta 2023

Karen M. McManus: Kolme pahan perii

Alkuteos: The Cousins (2020)

Kääntäjä: Inka Parpola

Lukija: Anniina Piiparinen

Ilmestymisaika: 2022 (ko.painos)

Kustantaja: WSOY

Kesto: 10h 19min

ISBN: 9789510475089

Muoto: e-äänikirja (Nextrory)

Peukku: q^^



*Vastustamaton trilleri Yksi meistä valehtelee -kirjan tekijältä!


Salaisuuksia. Valheita. Perintö. Vastustamattomien trillereiden mestarin uutuus vie mukanaan syrjäiseen luksuslomaparatiisiin.


Milly, Aubrey ja Jonah Story ovat serkuksia, mutta tuskin tuntevat toisiaan. He eivät ole koskaan tavanneet isoäitiään, joka rikkoi välit sukuun ja teki lapsensa perinnöttömiksi jo ennen nuorten syntymää. Nyt rikas ja erakkomainen matriarkka tarjoaa serkuksille kesätöitä lomasaarellaan.


Kesä on täynnä yllätyksiä, salaisuuksia ja valheita. Mikä synkkä salaisuus hajottikin perheen vuosia sitten, se pitää suvun edelleen otteessaan ja on uhkaavampi kuin koskaan.


Kirjailija Karen M. McManus asuu Yhdysvaltain itärannikolla. Hänen kaikki neljä YA-trilleriään ovat nousseet kansainvälisiksi myyntimenestyksiksi.*




Kirjassa tarinaa seuraillaan neljän eri henkilön kautta ja kahdella eri aikatasolla. Nykyaikana ääneen pääsevät uuden sukupolven jäsenet; Milly, Aubrey ja Jonah. Menneisyydessä taas seurataan Millyn äitiä, Allisonia. Allison valottaa oman elämänsä kautta tapahtumia, jotka aikoinaan vähitellen johtivat siihen, että Allison veljineen "karkotettiin" kotoaan ja tehtiin perinnöttömiksi. Nuoret taas elävät kesää, joka vie heidät vanhempiensa kotisaarelle ja tutustumaan salaperäiseen isoäitiinsä.


Tarjolla on kieroja salaisuuksia, hienosti piilotettuja vihjeitä ja todella kovaa äitien rakkautta. Eikä unohdeta romansseja.


Viihdyttävä kokonaisuus. Ei minusta yhtä hyvä kuin aikaisemmat, mutta mukava ja napakka paketti jokatapauksessa.


Piiparinen lukee hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti