perjantai 8. joulukuuta 2023

Erica Schultz: The deadliest bouquet

Alkuteos: The Deadliest Bouquet (2023)

Kuvittaja: Carola Borelli

Teksti: Erica Schultz

Ilmestymisaika: 2023 (ko.painos)

Kustantaja: Image Comics

Sivumäärä: 120

ISBN: 9781534324893

Muoto: Nid.

Peukku: ^^b

Huom: julkaistu alun perin The Deadliest Bouquet -sarjakuvalehden numeroissa #1-5



*In 1988, three estranged sisters trained by their Nazi-hunting mother come together to solve their mother's murder...and try not to kill each other in the process. Follow the Hawthorn sisters in THE DEADLIEST BOUQUET as they explore what "family" truly means and discover the lengths they would go to keep a secret.


Collects THE DEADLIEST BOUQUET #1-5.*







Kolme siskosta on saanut aika erikoisen kasvatuksen. Heidät on opetettu tappelemaan ja tappamaan. He ovat myös auttaneet äitiään piilottamaan ruumiin... Kova kasvuympäristö on ajanut siskokset erilleen. Heidän äitinsä kuolema saa heidät kuitenkin yhteen. Onnistuvatko he selvittämään tapauksen? Ja olemaan tappamatta toisiaan?


Tarina on kerrottu kaikkien siskosten kautta. Välillä ollaan nykyisyydessä ja välillä selvitellään asioita ja taustoja heidän lapsuuden muistoissaan. Kokonaisuus on kiehtova ja jännittävä.


Kuvitus on hyvää jälkeä. Se on aktiivinen ja vakuuttava. Värit toimivat. Sen verran raakaa juttua on luvassa, etten suosittele herkille. Kunnon jännityksen ja toiminnan ystäville tämä on hyvä löytö!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti