torstai 7. joulukuuta 2023

Wes Craig: Kaya. Book 1

Alkuteos: Kaya, Vol. 1 (2023)

Ilmestymisaika: 2023 (ko.painos)

Kustantaja: Image Comics

Sivumäärä: 160

ISBN: 9781534324824

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Kaya #1

Peukku: q^^

Huom: julkaistu alun perin Kaya-sarjakuvalehden numeroissa #1-5



*After the destruction of their village, a young girl with a magic arm and a fighting spirit is tasked with delivering her little brother to a faraway safe harbor. There, he's destined to discover the secret to overthrowing the all-powerful empire that destroyed their home.


From writer and artist Wes Craig (DEADLY CLASS, GRAVEDIGGERS UNION) comes an astonishing new fantasy-adventure stor about siblings surviving in a world of monsters and mutants.

Collects KAYA #1-5.*






Maailmalla ei mene kovin hyvin. Robottimaiset olennot ovat ottaneet itselleen valta-aseman ja pitävät muita elollisia kauhun vallassa. Näitä muita elollisia ovat "kalaihmiset", "liskoratsastajat" ja ihmiset. Joista ihmisillä menee selvästi huonoiten, sillä heidät aikalailla ollaan pyyhkäisty pois kartalta.

Tarinaa kertoo Jin. Tarina on hänen elämänsä ja matkansa puolisisarensa Kayan kanssa. Kaya on vannonut kuljettavansa Jinin turvaan mukkien luokse. Siellä pojan tulisi oppia käyttämään magiaa ja tulla ennustusten "pelastajaksi". Vaan kuinkahan on? Onko Jinistä pelastamaan maailmaa? Entä miten eri kansojen väliset suhteet vaikuttavat kaikkeen?

Tarjolla ystävyyttä, rakkautta, salaisuuksia ja hyvin vaarallisia metsästysretkiä karun kauniissa ja julmassa maailmassa.

Kuvitus on värikästä ja täynnä mielikuvituksellisia yksityiskohtia. Sen verran jännä ja väkivaltainen, etten suosittele herkille. Hyvän tarinan ystäville kiintoisa sarjan aloitus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti