keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

James Tynion IV: The woods : yearbook edition. 3

Alkuteos: The woods : yearbook edition. 3 (2019)
Kuvittaja: Michael Dialynas
Teksti: James Tynion IV
Ilmestymisaika: 2019 (ko.painos)
Sivumäärä: 304
Kustantaja: BOOM! Studios
ISBN: 9781684154685
Muoto: Nid.
Sarjamerkintä: The Woods #3
Peukku: ^^b
Huom: julkaistu alun perin The Woods -sarjakuvalehden numeroissa #25-36

*In the years since they were first transported to an alien wilderness in the depths of space, the students of Bay Point Preparatory High School have had to grow up fast - first simply to survive, and later to build some kind of life on this foreing moon. Now, that new life is being threatened as human nature yet again rears its ugly head, and the students discover something that was once thought impossible: a way home...

Written by James Tynion IV (Justice League, Memetic) and illustrated by Michael Dialynas (Teenage Mutant Ninja Turtles), The Woods Yearbook Edition Book Three collects issues #25-36 of the seminal GLAAD Award-winning series.*



The Woodsin kolmas kirja on yhtä vakuuttava kuin kaksi aikaisempaa. Se on värikäs, vauhdikas ja yllättävä. Ja jättää lopussa lukijan tuijottamaan tyhjyyteen mielessään kysymys “mitä seuraavaksi tapahtuu?”

Kaksi vuotta on kulunut. Niin Maassa kuin metsässä. Nuoret ovat selviytyneet ja oppineet elämään Uuden Lontoon väen kanssa. Heillä on ollut hankaluuksia japanilaisten sotajoukon kanssa, mutta he ovat yhä elossa. Ja he muistavat yhä. Niin muistavat ihmiset Maassakin. Osa vanhemmista ei ole koskaan voinut unohtaa, eikä halua. Tällä kertaa näemme myös heidän elämäänsä, sillä kaksi maailmaa ovat yllättävän lähellä toisiaan… Varsinkin kun Adrian ja Isaac alkavat toteuttamaan suunnitelmaansa pelastuksen suhteen. Mutta onko muinainen maailma valmis päästämään irti saaliistaan? Ovatko nuoret sittenkään riittävän vahvoja?

Loitava tarina. Upea kuvitus ja ihanat hahmot. Viihdyn todella kovasti näiden nuorten seurassa. Toivottavasti matka ei ole aivan vielä ohitse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti