lauantai 6. kesäkuuta 2020

Raule: Isabellae. Volume 1

Alkuteos: Isabellae. Volume 1 (2019)
Kuvittaja: Gabor
Teksti: Raule
Ilmestymisaika: 2019 (ko.painos)
Sivumäärä: 152
Kustantaja: Dark Horse Books
ISBN: 9781506712741
Muoto: Sid.
Sarjamerkintä: Isabellae #1
Peukku: ^^b
Huom: Night-man. Sea of Corpses. Daughters of Eriu.


*Isabellae - three volumes in one!


In the midst of feudal Japan, Isabellae Ashiwara, a young girl and daughter of an Irish witch and a samurai master, roams the countryside with her father’s ghost at her side, earning her living by her sword and searching for her long-list sister, Siuko. Fighting against all odds, Isabellae must take charge of her destiny once and for all and face her past in order to move forward.


From the brilliant minds of Spanish creators Raule and Gabor, Dark Horse Books is thrilled to present Isabellae Volume 1, collecting the first three French volumes in one compendium, offered in English print format for the first time.*




Kolme albumia yksissä kansissa. Erittäin hyvä asia jos sarjakuva on niin kiinnostava kuin Isabellae. Itse ainakin jäin koukkuun. Ja pahasti.


Sarjakuva kertoo nuoresta naisesta, jonka isä on kouluttanut samuraiksi. Isa on kova taistelija ja periksiantamaton luonne. Menneisyys kuitenkin vainoaa häntä. Kumpikin hänen vanhemmistaan on kuollut ja sisar kadonnut. Isa katsoo olevansa vastuussa asiasta. Siksi hän onkin päättänyt löytää sisarensa hinnalla millä hyvänsä. Tällä matkalla hän on näissä sarjakuvissa. Tällä matkalla hän kohtaa niin ystäviä kuin vihollisia, sekä kummallisia ja mystisiä haasteita. Millainen kohtalo on kirjoitettu Isabellaelle? Vähitellen se alkaa selviämään.

Isabellae on kuvitettu todella upeasti. Kuvat ovat kauniita ja eläviä. Ja hyvin verisiä. Päät vain lentelevät. Joten ei todellakaan perheen pienimmille tai herkille. Kaikille muille voin vain suositella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti