torstai 11. elokuuta 2022

Brian Buccellato: Lowlifes

 

Alkuteos: Lowlifes (2019)

Kuvittaja: Alexis Sentenac

Teksti: Brian Buccellato

Ilmestymisaika: 2019 (ko.painos)

Sivumäärä: 122

Kustantaja: IDW Publishing

ISBN: 9781684053766

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Lowlifes #1

Peukku: ^^b

Huom: julkaistu aiemmin Lowlifes-sarjakuvalehden numeroissa 1-4

*Human lives are supposed to be priceless. Theirs are worthless.

Los Angeles is not all sunshine, surfing, and red carpets. Behind the facade, the City of Angels is an illicit, morally ambiguous world of fading dreams. GRAND is a revenge-seeking cop clinging to the good man he was. LEONARD is an addict who wants his family back. RIP is a haunted thug embroiled in underground fighting. And WENDALL is the criminal corruptor pulling all of their strings. In this seedy L.A. underworld, lives intersect like freeway overpasses.

An original graphic novel from the transatlantic partnership of American writer Brian Buccellato and French artist Alexis Sentenac.*


Tässä kaupungissa poliisitkin ovat lahjottavissa. Mutta he ovat myös melkoisen kovia luita. Näin ainakin Grand, joka on joutunut jokseenkin pahaan paikaan. Hän nimittäin haluaa kostaa miehelle, joka on raiskannut hänen vaimonsa. Mutta pystyykö hän toteuttamaan kostonsa yksin? Vai joutuuko hän paikallisen rikollispomon Wendallin rautaisen nyrkin alle?

Hyvää pohdintaa oikeasta ja väärästä. Yrityksistä olla hyvä mies ja poliisi. Epäonnistumisista ja pettymyksistä. Etsivän toimia ja poliisin arkea. Sekä kunnollista vaaran tuntua.

Hyvä tarina, kiinnostavia yksityiskohtia ja kuvitus toimii upeasti. En suosittele herkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti