tiistai 2. elokuuta 2022

Dan Abnett: Brink. Book one

 

Alkuteos: Brink. Book one (2017)

Kuvittaja: I. N. J. Culbard

Teksti: Dan Abnett

Ilmestymisaika: 2017 (ko.painos)

Sivumäärä: 106

Kustantaja: Rebellion

ISBN: 9781781085509

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Brink #1

Peukku: q^^

Huom: alun perin ilmestynyt sarjana 2000 AD -lehdessä vuosina 1978-1992

*The edge of madness!

In the late 21st century the remains of the human race are crammed into the Habitats: vast artificial space stations; hotbeds for crime and madness policed by private security firms. When a routine drug bust goes wrong, no-nonsense Investigator Bridget Kurtis finds herself in a life or death struggle with a new sect of cultists. But evidence begins to point to something far more sinister going on behind the scenes…

The first series of the new atmospheric, sci-fi thriller from Dan Abnett and I.N.J. Culbard.*


Maa on tuhoutunut. Ihmiset asuvat avaruudessa ja heillä on siellä aikamoiset oltavat. Syödään synteettistä ruokaa ja napsitaan erilaisia lääkkeitä. Tietysti on korruptiota, kultteja ja poliiseja. Tässä tarinassa seurataan poliiseja, jotka päätyvät tutkimaan tapausta pienemmällä avaruusasemalla. Mutta siellä kaikki ei menekään ihan putkeen... Äkkiä alkaa paljastua salakuljetusta, murhia ja vaikka mitä salaliittoja. Mikä ja mitä kaikkea on taustalla? Kuinka pitkälle ollaan valmiit menemään, että asiat selviävät?

Tarina on kiinnostava. Henkilöhahmot vielä hieman epäselvät. Kuvitus ei ole sieltä kauneimmasta päästä, mutta jokin siinä toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti