torstai 11. elokuuta 2022

Rob Guillory: Farmhand. Volume 1, Reap what was sown

 

Alkuteos: Farmhand, Vol. 1 (2019)

Ilmestymisaika: 2019 (ko.painos)

Sivumäärä: 152

Kustantaja: Image Comics

ISBN: 9781534309852

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Farmhand #1

Peukku: ^^b


*Jedidiah Jenkins is a simple farmer. But his cash crop isn’t corn or soy. He grows fast-healing, highly customizable human organs.

For years, Jed’s organic transplants have brought healing to many, but deep beneath the soil of the Jenkins Family Farm there is something sinister taking root. Today this dark seed will begin to sprout, and the Jenkins family will be the first to taste its bitter fruit.

From Eisner Award-winning artist Rob Guillory (CHEW) comes a new darkly comedic series about science gone sinister and agriculture gone apocalyptic.

Nature is a Mother.*



Tässä sarjakuvassa on jotain samaa huumoria ja tyyliä kuin Chewissä. Ehkä siksi tämä iskikin oikein mukavasti minuun. Niin juonellisesti kuin tyylillisestikin.

Periaatteessa maailma on aika samanlainen kuin nyt. Paitsi että on mahdollista kasvattaa ruumiinosia. Nenät syntyvät kukista ja käsivarret kasvavat puista. On pensaita sormille ja silmille... Ja vaikka mitä muuta. Nämä osat kasvavat farmilla, jota Jed pyörittää. Ja yt Jedin poika on palannut kotiin perheineen vuosien eron jälkeen. Valitettavasti vain hiljaiselokin tuntuu olevan katoamassa. Siitä pitävät huolen pormestarin vaalit, sekä myös monet muut erinäiset seikat. Eikä kukaan perheestä tunnu olevan vailla salaisuuksia...

Hyvää huumoria. Kiintoisia hahmoja. Sopivasti paljastuksia menneisyydestä ja erittäin tulenaralta vaikuttava nykytilanne. Nämä ainekset yhdistyvät rentoon ja hauskaan piirrosjälkeen, jossa on persoonaa ja tyyliä. Tykkään. Tämä on sopivalla tavalla kiero. En ehkä suosittele herkimmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti