keskiviikko 17. elokuuta 2022

Zoe Sugg & Amy McCulloch: The Magpie Society: Siivenisku

 

Alkuteos: The Magpie Society: Two for Joy (2021)

Kääntäjä: Inka Parpola

Lukija: Anniina Piiparinen

Ilmestymisaika: 2021 (ko.painos)

Kesto: 9h 31min

Kustantaja: WSOY

ISBN: 9789510467343

Muoto: e-äänikirja (BookBeat)

Sarjamerkintä: The Magpie Society #2

Peukku: q^^


*Tähtivloggaajan koukuttava trilleri saa jatkoa!

Tähtivloggaaja Zoe Suggin eli Zoellan ja kirjailija Amy McCullochin kirjasarjan toinen osa, jossa eliittisisäoppilaitoksen vaaralliset salaisuudet paljastuvat.

The Magpie Society -sarjan ensimmäinen osa jätti lukijat haukkomaan henkeään. Nyt ystävykset Audrey ja Ivy jatkavat murhamysteerin selvittämistä. Mikä on totuus koulussa toimivasta salaseurasta, ja miten se liittyy tähtioppilas Lolan kuolemaan?

Sarjan toinen osa julkaistaan suomeksi lokakuussa 2021 samaan aikaan alkuteoksen kanssa.

Zoe Sugg on kirjoittanut aiemmin suositun Girl Online -sarjan. Amy McCulloch on kanadalaissyntyinen kirjailija, joka asuu Lontoossa. Naiset tekivät ensi kerran yhteistyötä Girl Online -kirjojen parissa, kun Amy toimi kirjojen kustannustoimittajana.*


Audreyn ja Ivyn tutkimukset jatkuvat. Tarjolla on yllättäviä käänteitä tutkimuksissa, vaaratilanteita, kätkettyjä salaisuuksia ja tietysti myös sitä teinidraamaa. Kehen voi luottaa kun tuntuu, että aina vain paljastuu uusia ja uusia johtolankoja ja peiteltyjä juttuja. Eikä kukaan tunnu olevan aivan puhtoinen...

Tarina pitää sisällään kivoja kiemuroita ja kerronta toimii. Vaihtelu Audreyn ja Ivyn välillä on hyvä juttu. Mukana on myös pari pätkää jonkun "kolmannen" kertomana. Ne ovat omiaan koukuttamaan lisää. Mikä parasta, Lolan tapaus selviää nyt! Taustalla olikin todella paljon enemmän kuin mitä aluksi näytti. Ja... Loppu jää sellaiseen pisteeseen, että jatkoa voi tulla tai olla tulematta.

Piiparinen lukee edelleen ihan kivasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti