keskiviikko 24. elokuuta 2022

Skottie Young: The me you love in the dark

 


Alkuteos: The Me You Love In the Dark, Vol. 1 (2022)

Kuvittaja: Jorge Corona

Teksti: Skottie Young

Ilmestymisaika: 2022 (ko.painos)

Sivumäärä: 128

Kustantaja: Image Comics

ISBN: 9781534321144

Muoto: Nid.

Peukku: ^^b

Huom: julkaistu alun perin The me you love in the dark -sarjakuvalehden numeroissa #1-5


*Writer Skottie Young (I Hate Fairyland, Deadpool, Strange Academy) and artist Jorge Corona (NO. 1 With a Bullet, Super Sons, Feathers) follow up their critically acclaimed series MIDDLEWEST with a haunting new tale. An artist named Ro retreats from the grind of the city to an old house in a small town, hoping to find solace and inspiration – only to realize that the muse she finds within may not be what she expected. Fans of Stephen King and Neil Gaiman will enjoy this beautiful, dark, and disturbing story of discovery, love, and terror.*




Sarjakuvan kuvitus on hienoa jälkeä. Se on tumma, rento ja paikoitellen hiipii todella ihon alle. Se vihjaa kivasti ihmisen peloista ja saa aikaan hyvän tunnelman. Pidän kovasti värien käytöstä ja siitä, miten pimeyttä on käytetty hyväksi.

Taiteilijan ahdistus ja luomisen tuska ovat hyvin esillä. Kuin myös tarve saada rakkautta ja hyväksyntää. Kummallisesti tulee mieleen myös aika "omistushaluinen" poikaystävä... Kaikki alkaa kehkeytymään kivan hitaasti ja vauhti kiihtyy hyvää tahtia. Lopun ratkaisu on aika brutaali, mutta finaalina todella hieno. Hyvää kauhua, joka saa hämmästelemään ja kummastelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti