lauantai 11. tammikuuta 2020

Brian K. Vaughan: Saga. [Viides kirja]

Alkuteos: Saga vol. 5 (2016)
Kääntäjä: Antti Koivumäki
Kuvittaja: Fiona Staples
Teksti: Brian K. Vaughan
Ilmestymisaika: 2016 (ko.painos)
Sivumäärä: 152
Kustantaja: Like
ISBN: 978-952-01-1557-9
Muoto: Sid.
Sarjamerkintä: Saga #5
Peukku: ^^b


*Perhe on hajonnut kosmoksen eri kolkkiin! Löytävätkö Alana, Marko ja Hazel takaisin toistensa luo?


Kohtalo kuljettaa sankareita kauas toisistaan. Gwendolyn ja Valhetassu vaarantavat henkensä löytääkseen parannuskeinon Tahdolle. Marko ja Prinssi Robotti IV solmivat tilapäisen aselevon ryhtyäkseen yhdessä etsimään kadonneita lapsiaan. Alana ja Hazel ovat päätyneet todella erikoiselle planeetalle, jonka jäisissä maisemissa he kohtaavat uudet, armottomat viholliset.


Saga on sarjakuvamaailman uusi arvostelu- ja myyntimenestys. TV-sarjoista Lost ja Under the Dome tunnettu Brian K. Vaughan on tämän hetken maineikkaimpia ja omaperäisimpiä sarjakuvakirjoittajia.*




Viides kirja hyppii sankareiden välillä. Alana, Klara ja Hazel ovat pulassa, sillä oikeutta tavoitteleva robotti pitää heitä vankinaan. Ja hänellä on varsin ei-mukavia tuttavuuksia… Marko ja Prinssi Robotti IV käyttävät hyväkseen uusia apulaisiaan koettaessaan jäljittää kadonneita lapsiaan. Mutta heillä on omat ongelmansa ja omat takaa-ajajansa. Ehtivätkö he lastensa avuksi ajoissa? Gwendolyn, Valhetassu, Sophie ja Polte etsivät lääkettä Tahdolle. Heillä vain on ongelmia sen saamisessa. Entä mitä tapahtuu jos ja kun Tahto herää?


Vauhtia, yllättäviä käänteitä ja loistava kuvitus. Olen melkoisen ihastunut pieneen “hylkeeseen”, joka on liittynyt sankareiden matkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti