keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Paul Tobin: The Witcher. Volume one

Alkuteos: The Witcher. Volume one (2018)
Kuvittaja: Joe Querio [ja kaksi muuta]
Teksti: Paul Tobin [ja kaksi muuta]
Ilmestymisaika: 2018 (ko.painos)
Sivumäärä: 362
Kustantaja: Dark Horse Books
ISBN: 9781506706825
Muoto: Sid.
Sarjamerkintä: The Witcher #1
Peukku: ^^b
Huom: julkaistu alun perin yksittäisissä lehdissä: The Witcher : House of glass #1-5, The Witcher : Fox children #1-5, The Witcher : Curse of crows #1-5 ja lyhyt tarina Killing monsters

*The complete The Witcher comic series in a single deluxe volume

Multi-Eisner Award-winning writer Paul Tobin pens a fantasy epic of the adventures of Gerald of Rivia, a witcher - one of the few remaining monster hunters from the critically acclaimed video game fantasy The Witcher by CD Projekt Red!

Featuring story art by Joe Querio (B.P.R.D.), Piotr Kowalski (Sex), Max Bertolini (Heavy Metal), with a bonus sketchbook section and additional art by Dave Johnson (100 Bullets), Dan Panosian (Slots), Stan Sakai (Usagi Yojimbo), Duncan Fegredo (MPH), Simon Bisley (Lobo), and a cover by Mike Mignola (Hellboy).

Collects issues #1-#5 of The Witcher comic series House of Glass, Fox Children, Curse of Crows, and the Killing Monsters one-shot - and features a sketchbook section.*



The Witcher on tällä hetkellä kova juttu. Ei vähempää Netflixin sarjan myötä. Itse olen fani muutenkin. Kirjat ovat upeita, pelit hienoja ja sarja enemmän kuin katsottava. Siksi tietysti piti päästä tutustumaan myös sarjakuvaan.

Tässä isossa albumissa on kolme pidempää tarinaa ja yksi lyhyt. Kaikissa tarinoissa on vahva tarina. Ne on hienosti kerrottu ja valittu. Kaikkien kuvitus on tummaa ja synkeähköä. Niitä katselee kiinnostuneena ja innostuneena. Vaikka kuvitus ei ole kaikkein “kauneinta”, sopii se hyvin sarjan maailmaan. Sanoisinkin, että sarjakuva on mukava lisä faneille. Tutustumisen arvoinen ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti