keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Dino Caruso: Dark Lies, Darker Truths

Alkuteos: Dark Lies, Darker Truths (2012)
Kuvittaja: Sami Kivelä
Teksti: Dino Caruso
Ilmestymisaika: 2012 (ko.painos)
Sivumäärä: 76
Kustantaja: Markosia
ISBN: 978-1-905692-88-0
Muoto: Nid.
Peukku: ^^b


*Desmond Quinn is a crime boss whose chief enforcers are his daughters Diana and Darlene. After having solidified his hold on the city’s underworld, he learns that a person form past has returned to sell him out to the authorities.


He unleashes the full fury of his family to solve the problem and is shocked to learn that Darlene has taken sides against him.


Will Diana follow suit, or will she remain by his side?


Loyalties are divided.
Blood is shed.
Yesterday’s dark lies have become today’s darker truths.*




Kunnon gansterimeininkiä löytyy tästä sarjakuvasta, jossa Desmond on kasvattanut tyttärensä melkoisiksi bad-asseksi. Kumpainenkin neitonen osaa ja pystyy potkimaan miehiä päähän miten tahtoo ja kaksikko hoitaakin isänsä likaisia hommia mallikkaasti. Vaan sitten menneisyys astuukin mukaan kehiin… Mutta kuinka pahasti? Miten menneet tapahtumat vaikuttavat nykytilaan? Millaiset vaikutukset menneisyyden valinnoilla on? Kuika käy Quinnin imperiumin? Se selviää tässä räiskyvässä ja värikkäässä sarjakuvassa, jonka kuvitus tuo mieleen supersankarisarjakuvat. Melko muodokkaat naiset nahka-asuissa lienevät monenkin silmään mieluisaa katsottavaa. Ampumista ja verta sarjakuvassa on sen verran runsaasti, että herkimmille se ei välttämättä ole suositeltavaa katsottavaa. Muille jännityksen ystäville taas sarjakuva on juonensakin puolesta kiinnostava tuttavuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti