torstai 5. toukokuuta 2022

Di Gregorio & Barbucci: Sisarukset Grémillet. 1, Sarahin uni

 

Alkuteos: Les soeurs Grémillet. Tome 1, Le rêve de Sarah (2020)

Kääntäjä: Jouko Ruokosenmäki

Kuvittaja: Barbucci

Teksti: Di Gregorio & Barbucci

Ilmestymisaika: 2021 (ko.painos)

Sivumäärä: 71

Kustantaja: Story House Egmont Oy Ab

ISBN: 9789523344198

Muoto: Sid.

Sarjamerkintä: Sisarukset Grémillet #1

Peukku: ^^b

*Sisaruksilla ei ole aina helppoa. Mutta kun he ovat yhtä erilaisia kuin Sarah, Cassioée ja Lucille, elämä on yhtä sekamelskaa! Yksi näkee joka yö samaa unta, toinen kulkee pää pilvissä ja kolmas juttelee mieluiten vain kissalleen.

Eräänä päivänä sisarukset löytävät kuitenkin ullakolta vanhan valokuvan äidistään, ja kaikki muuttuu. Yhdessä he ryhtyvät selvittämään perheen salaisuutta, joka liittyy jotenkin Sarahin uneen…

Sisarukset Grémillet on ainutlaatuinen, maagisen hienosti kuvitettu kertomus kolmesta tytöstä ja heidän erikoisesta maailmastaan.*



Kolmen sisaren ja heidän äitinsä elämää on kiehtova seurata. Sisaret ovat keskenään hyvin erilaisia ja heidän välinsä toimivat. Jokainen, jolla on sisaruksia tunnistaa varmasti jotain heistä. Lukiessa herää monia kysymyksiä. Missä on tyttöjen isä? Millaisia salaisuuksia heidän äidillään on?

Kauniisti kerrottu tarina perheestä ja sen salaisuuksista. Kuvitus on kaunista katsottavaa. Odottelen kyllä seuraavaa osaa, sen verran viehättäviä sisarukset ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti