keskiviikko 8. helmikuuta 2023

Dan Abnett: Brink. Book five


Alkuteos: Brink. Book five (2022)

Kuvittaja: I.N.J. Culbard

Teksti: Dan Abnett

Ilmestymisaika: 2022 (ko.painos)

Kustantaja: Rebellion

Sivumäärä: 128

ISBN: 9781786185693

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Brink #5

Peukku: q^^

Huom: julkaistu alun perin 2000 AD Progs -numeroina 22270-2279, 2281-2287 ja 2289-2295


*The year is 2096 and Earth has been reduced to an uninhabited wasteland. What was left of humanity was evacuated into overpopulated space stations, or ‘Habitats’.


Nolan Maslow, a journalist working for The Herald, is investigating the death of HSD agent Brinkmann and the sect that has infiltrated the maintenance workers of Ludmilla Habitat. He will find out that even his most outrageous theories cannot encompass what is actually happening behind the scenes of the Habitat.


Taking place during the events of Brink Book One, this graphic novel adds extra layers to the story of Bridget Kurtis and her ongoing fight against the forces which are haunting the remains of humanity and driving them to madness.*


Paljon puhetta ja salaliittoja. Siltä ainakin minusta tuntui. Omalla tavallaan oli oikein mielenkiintoista palata "alkuun", siihen mistä Bridgetin matka on lähtenyt liikkeelle ja päästä katsomaan mitä kaikkea taustalla oikein liikkuu. Pientä muistamattomuutta oli minun kohdallani, mutta kyllä tästä nauttii vaikkei kaikkea muistaisikaan. Eihän Nolan oikeastaan itsekään tiedä juuri mitään Bridgetin asioista tai häneen liittyvistä tapahtumista. Mies tutkii omatoimisesti asioita ja sattuu vain vähän vilkaisemaan joihinkin ikäviin suuntiin...

Sanon "paljon puhetta" siksi, että Nolan todella puhuu paljon. Hän esittää useampia teorioita, tutkii ja seikkailee. Hän haluaa selvittää asioita, mikä ei aina ole hyväksi. Kuinka pitkälle hän on valmis menemään? Ja mihin hänen kysymyksensä oikein johdattavat?

Kuvitus toimii, vaikka ei aina ole kaikkein kauneinta jälkeä. Se on kuitenkin aktiivinen ja hyvin väritetty. Viihdyttävä.

Kokonaisuus on oivallista lisää Brinkin ystäville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti