maanantai 20. helmikuuta 2023

Di Gregorio & Barbucci: Sisarukset Grémillet. 3, Lucillen aarre

Alkuteos: Les soeurs Grémillet 3 - Le trésor de Lucille (2022)

Kääntäjä: Jouko Ruokosenmäki

Kuvittaja: Barbucci

Teksti: Di Gregorio & Barbucci

Ilmestymisaika: 2023 (ko.painos)

Kustantaja: Story House Egmont

Sivumäärä: 72

ISBN: 9789523345560

Muoto: Sid.

Sarjamerkintä: Sisarukset Grémillet #3

Peukku: ^^b



*Voiko mikään olla kamalampaa kuin leiriloma sateisella rannalla? Mutta ankeinkin paikka saattaa tarjota ihmeellisiä yllätyksiä!


Sarah, Cassiopée ja Lucille törmäävät uuteen arvoitukseen. Tytöt saavat tietää, että heidän kaukainen sukulaisensa on asunut rannikolla yli sata vuotta aiemmin. Kuka oli salaperäinen Ludivine, joka katosi jättämättä jälkeäkään?


Oliko nainen suvun musta lammas? Merirosvo? Salakuljettaja? Sisarukset uskovat vakaasti, että Ludivine on kätkenyt alueelle jotakin arvokasta. Kolmen sisaren kerho etsii aarretta hiljaisten dyynien ja valtameren kohinan keskeltä…


Sisarukset Grémillet on ainutlaatuinen, maagisen hienosti kuvitettu kertomus kolmesta tytöstä ja heidän erikoisesta maailmastaan.*


Ihana kuvitus ja ihana tarina!

Sisarukset ovat leirillä, jossa varsinkin Lucillen erikoisuus pistää silmään. Tyttö kun viihtyy enemmän yksinään ja eläinten seurassa kuin toisten ihmisten. Tämä hieman koettelee myös sisarusten välejä. Onneksi he ovat fiksuja nuoria ja näkevät ilkeyksien lävitse. He ovat kykeneviä hyväksymään erilaisuuden, sillä meissä jokaisessa on omanlaistaan voimaa.

Tarina opettaa hyvin hyväksymään toiset. Meillä kullakin on vahvuutemme. Ja luottamalla vahvuuksiimme, voimme joskus olla todellisia sankareita. Erilaisuutta ei kuitenkaan ole koskaan helppo hyväksyä.

Kuvitus on ihanaa jälkeä ja värit on tehty huolella. Upeita merimaisemia tarjolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti