torstai 23. helmikuuta 2023

Richard Osman: Hutiluoti


Alkuteos: The bullet that missed (2022)

Kääntäjä: Antti Saarilahti

Lukija: Jukka Pitkänen

Ilmestymisaika: 2023 (ko.painos)

Kustantaja: Otava

Kesto: 11h 24min

ISBN: 9789511434795

Muoto: e-äänikirja (Nextory)

Sarjamerkintä: Torstain murhakerho #3

Peukku: ^^b



*On tavallinen torstai, ja asioiden pitäisi olla viimein palaamassa taas raiteilleen.


Mutta kyseessä on Torstain murhakerho, joten nurkan takana odottelee jo uusia vaikeuksia. Vanha ratkaisematon rikostapaus johtaa eläkeläisetsivänelikkoa kohti paikallista uutislegendaa ja murhatapausta vailla ruumista ja vastauksia.


Sitten uusi vihollinen vierailee Elizabethin luona. Mitä tehdä? Tappaa…tai tulla tapetuksi.


Kun kylmä tapaus muuttuu korventavan kuumaksi, Elizabeth kamppailee omantuntonsa (ja aseen) kanssa, kun taas Joyce, Ron ja Ibrahim jahtaavat johtolankoja apunaan vanhat ja uudet ystävät. Mutta onnistuvatko he ratkaisemaan mysteerin ja pelastamaan Elizabethin, ennen kuin murhaaja iskee jälleen?*



Murhakerho iskee jälleen! Ihanat henkilöhahmot kehittyvät edelleen, heidän suhteensa samoin. On ihana päästä tämän hurmaavan poppoon mukaan jännittävään seikkailuun, joka koukuttaa ja muuttuu aina vain kiperämmäksi ja kiperämmäksi. Ja mikä parasta, jättää lukijan/kuuntelijan odottamaan lisää!


Tämä ihastuttava nelikko pitää otteessaan alusta loppuun. He ovat nerokkaita ja osaavat hyödyntää toisiaan ja toistensa taitoja hyvin. Heihin ei voi olla ihastumatta, minkä monet joutuvat jälleen huomaamaan myös tarinan sivuilla. Juoni on jännittävä ja siinä on mukavasti yllätyksiä. Välistä saa jännittää todella ja välillä ehditään nauttimaan kupponen teetä. Mikä parasta, kaikki ei ole aina niin yksinkertaista kuin miltä näyttää ja toisinaan se taas on juuri niin yksinkertaista. Ikinä ei voi arvata!


Suosituksia tälle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti