torstai 2. helmikuuta 2023

Stéphane Levallois: The ark


Alkuteos: Noé (2016)

Kääntäjä: Alex Donoghue

Ilmestymisaika: 2016 (ko.painos)

Kustantaja: Humanoides Inc.

Sivumäärä: 162

ISBN: 9781594651397

Muoto: Sid.

Peukku: q^^



*A near-silent allegorical fable of man vs. nature that stunningly explores the storytelling potential of the graphic novel medium.


Stéphane Levallois’ amazing talents have established him as a highly sought-after concept artist. He has worked on numerous feature films, such as X-Men: Days of Future Past, Edge of Tomorrow, Harry Potter and the Deathly Hallows, Wrath of the Titans, and Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, to name but a few.*









Lähes sanaton sarjakuva. Ruuduissa ei ole tekstiä, mutta sarjakuvan "osien" välillä on lyhyitä tekstejä, kuin runoja. Ne sopivat oudolla tavalla yhteen kuvituksen kanssa.

Mustavalkoinen sarjakuva, jonka tyyli vaikuttaa siltä, että se on tehty musteella. Laveerausta on käytetty luomaan sävyjä ja ilmettä. Tyyli on realistinen, vaikka sarjakuva itse ei sitä kaikilta osin ole.

The Arkissa sukelluspukuun pukeutunut mies raahaa aavikon halki arkkia, suunnatonta venettä. Mies on yksin, mutta hänen ympärillään tapahtuu. Maailma on sodassa. Zeppeliinit räjähtelevät. Saraseenit taistelevat. Ja kummallisia naisia on vankeina yksinäisissä häkeissään... Tarina on outo, jotenkin saavuttamaton.

Kokonaisuus on outo, erikoinen. Hämmentävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti