keskiviikko 22. helmikuuta 2023

Daniel Freedman: Birdking. Vol 1


Alkuteos: Birdking (2022)

Kuvittaja: CROM

Teksti: Daniel Freedman

Ilmestymisaika: 2022 (ko.painos)

Kustantaja: Dark Horse Books

Sivumäärä: 160

ISBN: 9781506726067

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Birdking #1

Peukku: q^^



*From the creators of Raiders Daniel Freedman and CROM comes an original dark fantasy graphic novel of epic adventure and magic.


Bianca, teenage apprentice to an infamous arcane blacksmith, is forced to flee her homeland and seek out Atlas, a fabled land of light ruled by “the clean god.” She is joined by a mysterious guardian spirit known only as the “Birdking.” Together they will have to overcome dozens of enemies to reach Atlas and along the way, unravel the mystery of the Birdking and their ancestral connection.*







Maailmassa on sota. Biancan toverit ovat päätyneet sinne, mutta nuori nainen on jäänyt kotiin ja oppinut sepän ammattia. Hänen mestarinsa tuntuu pitävän hyvää huolta suojatistaan. Kunnes sitten alkaa tapahtua...

Seppä laitetaan takomaan uudestaan vanha maaginen ase. Erinäisistä syistä asiat alkavat menemään puihin ja Bianca huomaa olevansa pakomatkalla kohti etelää varsin erikoisessa seurassa ja erikoisin merkein.

Perinteikkään oloinen juoni omilla pienillä jännillä yksityiskohtillaan.

Kuvitus on minun makuuni hivenen lapsekkaan oloinen. Se on rento ja vauhdikas. Värit ovat aika "yksitasoisia". Taustojen piirtelyä on vältelty monessa kohtin iskemällä sinne vain yksi tunnelmaan yleensä sopimaton väri.

Toiminnallisen ja aktiivisen fantasian ystäville, jotka eivät nipota liikaa yksityiskohdista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti