perjantai 24. helmikuuta 2023

Nancy A. Collins: Blade Runner Black Lotus. 1, Leaving L.A.

Alkuteos: Blade Runner Black Lotus: Leaving L.A. (2023)

Kuvittaja: Enid Balam

Teksti: Nancy A. Collins

Ilmestymisaika: 2023 (ko.painos)

Kustantaja: Titan Books

Sivumäärä: 112

ISBN: 9781787737389

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Blade Runner Black Lotus #1

Peukku: q^^



*Continuing the Blade Runner: Black Lotus anime series


Los Angeles, 2023.


The prototype REPLICANT known only as ELLE - aka THE BLACK LOTUS KILLER, has escaped from the clutches of her creator Niander Wallace and headed out into the desert in search of answers to her mysterious past and a possible redemption.


But deep in the desert wasteland, Elle finds herself stranded in the industrial settlement of Fracktown and drawn into a deadly dispute between the town’s two warring factions that could bring her face-to-face with the one person she is trying to escape from… Niander Wallace.


Written by award-winning horror writer Nancy A. Collins, and illustrated by fan favorite, Enid Balam, Blade Runner Black Lotus heralds a new chapter in the saga of Blade Runner.*



En ole katsonut animea. Mutta koska olen Blade Runner-innostunut, niin ajattelin sitten vilkaista tätäkin. Nyt olen kahden vaiheilla.

Toisaalta tarina kiinnostaa. Replikantti pakenee ja koettaa sulautua joukkoon. Hän kohtaa niin hyviä ihmisiä kuin pahojakin ja joutuu näkemään ennakkoluuloja ja vihamielisyyttä. Hän taistelee oman olemassaolonsa puolesta.

Mutta. Kuvitus. Jokin tyylissä häiritsee minua. Mittasuhteet ottavat taiteellisia vapauksia. Ihmisten kasvot ja ilmeet ovat joskus kummallisia... Se ei nappaa.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Kiinnostavaa lisää Blade Runner -maailmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti