lauantai 18. heinäkuuta 2020

Chelsea Cain: Man-eaters. Vol. 2

Alkuteos: Man-eaters. Vol. 2 (2019)
Ilmestymisaika: 2019 (ko.painos)
Sivumäärä: 128
Kustantaja: Image Comics
ISBN: 9781534313095
Muoto: Nid.
Sarjamerkintä: Man-eaters #2
Peukku: ^^b
Huom: alun perin julkaistu Man-eaters -sarjakuvalehden numeroissa #5-8


*... what’s wrong with the cat?


Adolescent girls into werepanthers when they get their periods, complicating their family relationships and creating drama at middle school. But twelve-year-old Maude has a plan.


From co-creators Chelsea Cain and Lia Miternique, with artist Kate Niemczyk, colorist Rachelle Rosenberg, letterer Joe Caramagna, Elise McCall, Stella Greenvoss, Eliza Fantastic Mohan, and Emily Powell.


Man-eaters, Vol 2 collects issues #5-8.*




Cain kiusaa lukijaa. Tarina ei nimittäin etene juuri ollenkaan! Kansien välissä on kuitenkin paljon asiaa. Sieltä löytyy pelikortteja “kuukautispeliin” ja muitakin leikkejä, jotka ovat sopivia harjoituksia vaarallisiin tilanteisiin ja niin edelleen. Juonellisessa osuudessa sen sijaan poraudutaan enemmän niihin tapahtumiin, jotka ovat johtaneet nykyiseen tilanteeseen. Joskaan aivan kaikki ei siltikään selviä. Ja kokoelma päättyy taas melkoiseen yllätykseen!


Värikkäästi ja eloisasti kuvitettu sarjakuva, jota katselee mielellään. Isot plussat näistä kaikista “oheismateriaaleista”, jotka tuovat tuon maailman todellisemmaksi ja uskottavammaksi. En tosin välttämättä itse alkaisi pelaamaan kaikkia esiteltyjä pelejä.


Seuraavaa osaa odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti