torstai 30. heinäkuuta 2020

Cullen Bunn: Forty nights

Alkuteos: Dark ark. volume one, Forty nights (2017)
Kuvittaja: Juan Doe
Teksti: Cullen Bunn
Ilmestymisaika: 2017 (ko.painos)
Sivumäärä: 120
Kustantaja: AfterShock Comics, LLC
ISBN: 9781935002642
Muoto: Nid.
Sarjamerkintä: Dark ark #1
Peukku: q^^
Huom: julkaistu alun perin Dark Ark -sarjakuvalehden numeroissa #1-5


*The wickedness of mankind has moved the Creator to destroy the world by way of the Flood.


Noah has been tasked with building an ark to save his family and the animals of the world. But this is not Noah’s story. For darker powers have commanded the sorcerer Shrae to build his own ark and save the unnatural creatures of the world - such as vampires, dragons, naga and manticore. But what will happen on a vessel crawling with monsters, where insidious intrigue and horrific violence are the rule of law?


From mastermind writer Cullen Bunn (X-Men Blue, Deadpool, Venom) and artist Juan Doe (AMERICAN MONSTER, WORLD READER) comes a sinister tale of biblical proportions that HAD to be told at AfterShock Comics.


Collecting all five issues from this hit AfterShock series!*




Bunn osaa kutoa tarinaa. Hirviöiden arkki on mielenkiintoinen idea ja se toimii. Nämä maagiset olennot kiehtovat ja koukuttavat. Ja niillä on omat suunnitelmansa laivan kapteenista huolimatta. Mutta mitä tekevätkään yksisarviset arkissa? Entä miten käy Shraen mukana matkustavien ihmisten? Vielä tässä vaiheessa tarina vaikuttaa aavistuksen sekavalta. Se on täynnä pieniä koukkuja ja kikkoja, viittauksia, joista ehkä myöhemmin on hyötyä.


Kuvitus on värikäs ja persoonallinen. Ja muuttuva. Joskus tuntuu kuin ihmisten kasvot olisivat välillä terävämpiä ja välillä taas valjumpia. Mielikuvituksellisia olentoja vilisee sivuilla melkoinen määrä. Toisinaan jälki on melko villiä, toisinaan taas seesteisen kaunista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti