torstai 26. marraskuuta 2020

Brian K. Vaughan: Paper girls. 1

 

Alkuteos: Paper girls. 1 (2016)

Kuvittaja: Cliff Chiang

Teksti: Brian K. Vaughan

Ilmestymisaika: 2016 (ko.painos)

Sivumäärä: 144

Kustantaja: Image Comics

ISBN: 9781632156747

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Paper girls #1

Peukku: q^^

Huom: sarjakuvat ilmestyneet alun perin Paper girls -sarjakuvalehden numeroissa #1-5

*From Brian K. Vaughan, #1 New York Times bestselling writer of SAGA, and Cliff Chiang, legendary artist of Wonder Woman, comes the first volume of an all-new ongoing adventure.

In the early hours after Halloween of 1988, four 12-year-old newspaper delivery girls uncover the most important story of all time.

Suburban drama and supernatural mysteries collide in this smash-hit series about nostalgia, first jobs, and the last days of childhood.*




Neljä teiniä hoitamassa yöaikaista tointaan pimeillä kaduilla, joilla tyttöjen voi olla vaarallista liikkua. Ja sitten tapahtuu jotain, joka heittää heidän maailmansa ympäri. Salaperäiset hahmot vilistävät kujilla ja taivaalla lentelee jotain todella outoa. Lisäksi ihmiset puhuvat hassusti… Mitä oikein on tapahtunut?

Sarjakuvassa sattuu ja tapahtuu. Se yllättää ja pistää pohtimaan mitä oikein on tapahtunut ja miksi. Päähenkilöt ovat raikkaita ja erilaisia ja heistäkin paljastuu erilaisia puolia tarinan edetessä. Kuvitus toimii. Se on värikäs ja persoonallinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti