maanantai 30. marraskuuta 2020

Rick Remender: Outer aspects of inner attitudes

 

Alkuteos: Low. Volume 4, Outer aspects of inner attitudes (2017)

Kuvittaja: Greg Tocchini

Teksti: Rick Tocchini

Ilmestymisaika: 2017 (ko.painos)

Sivumäärä: 136

Kustantaja: Image Comics, Inc.

ISBN: 9781534302297

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Low #4

Peukku: ^^b

Huom: julkaistu alun perin Low-sarjakuvalehden numeroissa #16-19

*Tajo returns to her family home on Salus to find a city on the brink of devastation. There is no food, no air, no hope for mankind’s last great domed city. Now, Tajo must fight for a future everyone else has given up on. Can mankind unite to survive the judgement of a merciless nuclear sun? Can we rise from the depths of despair to the promise of a unified tomorrow?

Presenting the chilling fourth chapter of writer Rick Remender (Black Science, Seven to Eternity) and artist Greg Tocchini’s (Last Days of American Crime) sci-fi adventure about the final days of mankind on a dying world.*



Lown neljäs albumi oli melkoista tykitystä ja mielestäni parempi kokonaisuus kuin aikaisemmat. Tällä kertaa keskityttiin sopivasti muutamaan asiaan kerrallaan eikä säntäilty sinne tänne.

Aluksi saadaan selville tapahtumia piraattien areenalta. Marik paljastaa muutaman muiston itsestään ennen kuin lukija pääsee itse “päätarinaan”. Tällä kertaa sankarina on Tajo, joka tapaa lukijoille vanhan tutun… Yhdessä kaksikko lähtee etsimään naista, jolla on Saluksen kohtalo käsissään. Tällä matkalla Tajo joutuu todistamaan itselleen, ettei hän ole se, mikä on aina luullut olevansa: luuseri. Nuori nainen löytää toivon ja alkaa taistelemaan koko kuplan puolesta korruptiota vastaan.

Tarina nappasi minut mukaansa. Se on hyvin koottu ja siinä on sopivasti vauhtia. Kuvituksen erikoisuuteen alan vähitellen tottumaan. Sarjakuvan parasta antia ovat mielestäni värit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti