torstai 12. marraskuuta 2020

Rick Remender: Low. Book one

 

Alkuteos: Low. Book one (2017)

Kuvittaja: Greg Tocchini

Teksti: Rick Remender

Ilmestymisaika: 2017 (ko.painos)

Sivumäärä: 380

Kustantaja: Image Comics

ISBN: 9781534302433

Muoto: Sid.

Sarjamerkintä: Low #1

Peukku: q^^

Huom: julkaistu alun perin Low-sarjakuvalehden numeroissa #1-15 (sisältää noin 3 ensimmäistä kokoelma albumia)

*Millenia ago, mankind fled Earth’s surface into the bottomless depths of the darkest oceans. Shielded from a merciless sun’s scorching radiation, the human race tried to stave off certain extinction by sending robotic probes far into the galaxy to search for a new home among the stars. Generations later, when one of these probes returns to Earth with the promise of an inhabitable world, one mother risks everything she has left to stage a daring journey from the lowest depths to the now-alien surface in a final race to save humanity from a world beyond hope.

Collecting the first three arcs of Rick Remender (Deadly Class, Seven to Eternity) and Greg Tocchini’s (Last Days of American Crime) dark aquatic fantasy of mankind’s final hour in the cold depths of the sea. Featuring original scripts, never-before-seen concept art, and design sketches.*



Lowin tarinaan hypätään mukaan aikalailla kylmiltään. Mitään ei selitellä, kaikki vain alkaa vyörymään eteenpäin kuin aalto, jota ei voi pysäyttää. Lukijalle esitellään onnellinen perhe. Mutta sitten kaikki alkaa menemään pieleen… Kohta ollaankin “nykyhetkessä” ja siellä kaikki vasta onkin pielessä. Onneksi on kuitenkin olemassa toivoa. Vaikka se onkin kiellettyä ja toivominen vaarallista. Pimeässä merenalaisessa maailmassa pieninkin pilkahdus toivosta voi olla tuho, tai pelastus. Etenkin kun perhesiteitä vielä siinä samassa koetellaan…

Kiehtova maailma, jossa on paljon uskomatonta teknologiaa ja jonka menneisyys alkaa kiinnostamaan enemmän ja enemmän. Mielenkiintoisia henkilöitä, joilla on hyvin paljon omia ongelmia. Uskomattomia taistelijoita.

Kuvitus on se, mikä itselläni eniten mättää. Se on nätti. Miltei jopa sievä ottaen huomioon sarjakuvan aiheen ja paikoittaisen raakuuden. Mutta. Joissain paikoissa henkilöhahmot on piirretty hyvin samannäköisiksi. Välistä on hankala sanoa kuka on kuka.

Iso kirja, etenkin kun se pitää sisällään 3 ensimmäistä Low albumia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti