maanantai 25. tammikuuta 2021

Cullen Bunn: Tales from Harrow County. 1, Death’s Choir


Alkuteos: Tales from Harrow County. 1, Death’s Choir (2020)

Kuvittaja: Naomi Franquiz

Teksti: Cullen Bunn

Ilmestymisaika: 2020 (ko.painos)

Sivumäärä: 112

Kustantaja: Dark Horse Books

ISBN: 9781506716817

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Tales from Harrow County #1

Peukku: ^^b

Huom: julkaistu alun perin Tales from Harrow County -sarjakuvalehden numeroissa #1-4


*Harrow County is back!


The award-winning, Eisner-nominated southern-gothic horror series returns with a brand-new story.


Ten years have passed since Emmy exited Harrow County, leaving her close friend Bernice as steward of the supernatural home.


But World War II is in full swing, taking Harrow’s young men and leaving the community more vulnerable than ever - and when a ghostly choir heralds the resurrection of the dead, Bernice must find a solution before the town is overrun.


This volume collects issues #1-4 of Tales from Harrow County and a bonus sketch-book section.*




On ihana päästä takaisin Harrow Countyn maailmaan!


Sarjakuvan hieno kuvitus on ennallaan. Se on elävä, värikäs ja jotenkin rauhoittava. Värit luovat voimaakkaan tunnelman ja pidän todella vesivärimaisesta maisemasta. Itse jään toisinaan vain katselemaan kuvia. On upea seurata, miten tunnelma elää läpi sarjakuvan.


Uusi tarina alkaa hienosti ja tunnelmallisen makustelevasti. Rauhallinen ja tasainen “kertojaääni” selventää lukijalle viimeaikaisia tapahtumia, sitä, että kaikki on varsin rauhaisaa kaukana riehuvasta sodasta huolimatta. Kerronta virittää lukijan tunnelmaan ja vetää mukaan maailmaan ja sen ihmisten elämään. Ja sitten alkaa tapahtumaan. Ongelmia ilmenee ja osa tutuista hahmoista joutuu melkoiseen pulaan. Osa käsille tulleesta ongelmasta selviää vanhojen ystävien onneksi, mutta uusia ilmaantuu tilalle. Lopulta ollaan tilanteessa, jossa lukija jää odottamaan seuraavaa osaa!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti