lauantai 30. tammikuuta 2021

Natasha Alterici: Heathen. Volume 2

 

Alkuteos: Heathen. Volume 2 (2019)

Ilmestymisaika: 2019 (ko.painos)

Sivumäärä: 112

Kustantaja: Vault Comics

ISBN: 9781939424297

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Heathen #2

Peukku: ^^b

Huom: julkaistu alun perin Heathen-sarjakuvalehden numeroissa #5-8

*Aydis the Banished viking sets sail on the open sea to reach Heimdall, the magical entrance to the land of the Gods. She’ll need the help of a crew of worldly pirate women and man-eating mermaids to survive the dangerous journey. Back on land, the cursed valkyrie Brynhild and the goddess of love Freyja are chipping away at Odin’s power, testing the god-king’s patience and tempting his wrath.*







Heathenin kuvitus ja väritys ovat mieleeni. Värit ovat rauhallisia ja maltillisia. Niissä on harmoniaa. Piirtojälki on persoonallinen sekoitus tarkkuutta, länsimaisuutta ja on siinä jotain mikä tuo mieleen japanilaisen mangan. Hahmot ovat ihanan ilmeikkäitä.

Tarina saa nyt lisää syvyyttä. Aydis tapaa hyviä ihmisiä, kummallisia merenneitoja ja koettaa löytää tiensä vaarallisen meren ylitse. Samaan aikaan jumalat ja kuolemattomat koettavat selvitellä omia välejään enemmän tai vähemmän hyvällä/huonolla menestyksellä.

Kakkososan juoni ei ole aivan yhtä yhtenäinen kuin ensimmäisen osan, mutta pysyy se silti kasassa. Vaatii vain hieman enemmän keskittymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti