keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Cullen Bunn & Brian Hurtt: Shadow roads. Volume one

 

Alkuteos: Shadow roads. Volume one (2019)

Kuvittaja: A. C. Zamudio

Teksti: Cullen Bunn & Brian Hurtt

Ilmestymisaika: 2019 (ko.painos)

Sivumäärä: 128

Kustantaja: Oni Press

ISBN: 9781620106341

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Shadow roads #1 (?)

Peukku: ^^b

Huom: julkaistu alun perin Shadow Roads -sarjakuvalehden numeroissa #1-5

*A rip-roaring adventure in the old west… and beyond!

The world is thinnest at The Crossroads, a mystical plane that serves as a doorway throughout the universe. It is here that a band of adventurers throughout the Wild West gather, brought together by Kalfu and Abigail Redmayne with a singular purpose: to fight back against the creatures that would endanger the sanctity of all creation.

Shadow Roads, a stand-alone story, is set in the world that remains after the conclusion of Cullen Bunn, Brian Hurtt, and Bill Crabtree’s critically acclaimed series, The Sixth Gun.*



En ole lukenut The Sixth Gunia ja nyt se harmittaa. “Vanhat” hahmot nimittäin vaikuttavat todella mielenkiintoisilta. Heihin haluaa tutustua lisää! Ei syytä huoleen, sillä minusta tämä toimi mukavasti myös ilman tuota aikaisempaa tuntemusta.

Tarinassa esitellään hahmot hyvin. Vaihtelu useiden paikkojen välillä toimii ja kerronta on sujuvaa. Asiat paljastuvat vähitellen ja sopivassa rytmissä. Oikeastaan kokoajan tuntuu tapahtuvan jotain kiintoisaa, joten sitä on aina hieman varppeillaan. Juoni on kiinnostava ja sitä suorastaan ahmii. Siksikin haluni päästä lukemaan tuota “alkuperäissarjaa” on suuri.

Kuvitus on hauska. Se on toiminnallinen ja värikäs. Ja siihen on saatu piilotettua mukaan paljon huumoria vaikka paikoitellen se voi olla myös hyvin väkivaltainen. Mielikuvituksen juhlaa! Suosittelen historian ja fantasian ystäville. Tästä löytyy ripaus molempia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti