keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

Éric Stalner: The Route 66 list. Episode 2, Missouri

 

Alkuteos: La liste 66. Épisode 2, Missouri (2007)

Kääntäjä: Mark Bence

Ilmestymisaika: 2019 (ko.painos)

Sivumäärä: 48

Kustantaja: Cinebook

ISBN: 9781849184335

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: The Route 66 list #2

Peukku: ^^b

*America in the 1960s…

John F. Kennedy and Marilyn Monroe are American icons, but the tension between the Eastern and Western Blocks is at its peak in the murky world of the Cold War.

Alex, an American citizen, seems far removed from it all, but he is in possession of a list that endangers his own life as well as his son’s. A list of names that has become a major headache for the FBI and the KGB…*




Alex ja Rob ovat piiloutuneet tavalliseen “massaan”. Alex koettaa varoittaa listalla olevia Klovnista, mutta se ei ole kovinkaan helppoa. Eihän kukaan nyt vapaaehtoisesti myöntäisi olevansa nukkuva agentti! Samaan aikaan Rob koettaa elää nuoren pojan elämää, mutta aina se ei onnistu.

Kutkuttavaa palloilua FBI:n ja agenttien elämässä. Jännittäviä hetkiä ja villejä takaa-ajokohtauksia. Kuka on nopein ja fiksuin? Onnistuuko Klovni hoitamaan taas pari nimeä pois listalta vai onnistuuko Alex pelastamaan heidät? Entä mitä tekevät FBI:n agentit? 

Tarina toimii ja pitää otteessaan. Mukava kun asiat selviävät hieman ensimmäisen sarjakuvan jäljiltä. Silti jää vielä kivasti odotettavaa jatkoa ajatellen.

Kuvitus on hyvää jälkeä ja tunnelmallista. Ajan henki välittyy hyvin ja vauhti suorastaan lentää lukijan kasvoille eteenpäin kiitävien autojen valoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti