maanantai 8. maaliskuuta 2021

Dufaux: Raatelijat. II

 

Alkuteos: Rapaces ; 2 (2000)

Kääntäjä: Annukka Kolehmainen

Kuvittaja: Marini

Teksti: Dufaux

Ilmestymisaika: 2011 (ko.painos)

Sivumäärä: 60

Kustantaja: Egmont

ISBN: 9789522334503

Muoto: Sid.

Sarjamerkintä: Raatelijat #2

Peukku: q^^

*Ylikomisario Lenore yrittää selvittää sotaa, joka riehuu kahden eri vampyyriklaanin välillä. Toisena osapuolena ovat näennäisen kaikkivoipaiset, New Yorkin kaupungin johtoasemiin ujuttautuneet verenimijät, jotka eivät kaihda mitään keinoja salatakseen olemassaolonsa -- toisena taas kaksi eurooppalaista kapinallista, jotka jahtaavat armotta Amerikan hämäräperäisiä vampyyriruhtinaita. Joutuuko Lenore valitsemaan kahdesta pahasta pienemmän?

RAATELIJAT on upeasti piirretty jännittävä ranskalaissarja, jonka sivuilla perinteinen poliisikertomus sekä  goottilainen vampyyrivire yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi.*



Ensimmäisestä osasta tuttu toiminnallisuus jatkuu. Tällä kertaa perehdytään nykyhetkeä enemmän menneisyyteen ja historiaan nykytilan takana. Viimeistään nyt lukijalle selviää, keitä “organisaation” jäsenet ovat ja mikä mahdollisesti on heidän agendansa.

Tuttujen hahmojen sekaan tulee muutama uusi ja tapahtumien vauhti kiihtyy kiihtymistään. Toimintaa piisaa, muutamia yllätyksiä ja rutkasti paljasta pintaa. K18-merkintä ehdottomasti väkivallan ja seksin takia.

Värit ja piirtojälki ovat edelleen hyvää työtä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti