maanantai 8. maaliskuuta 2021

Emma Vieceli & Malin Rydén: Breaks : a love story...but a bit broken

 

Alkuteos: Breaks : a love story...but a bit broken (2017)

Ilmestymisaika: 2017 (ko.painos)

Sivumäärä: 154

Kustantaja: Soaring Penguin Press

ISBN: 9781908030214

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Breaks #1

Peukku: ^^b

*Cortland hunt has made some dangerous mistakes. Now he’s waiting quietly for those mistakes to catch up with him.

Ian Tanner coasts through life denying the spark of anger beneath his laid back exterior.

When school politics and personal lives become a battleground, the pair find that what they share may just be their only safe haven.

Bringing the world of LGBT young adult fiction into the realm of comic books, and collecting the firsts arc of the acclaimed weekly web series (2014-2016), BREAKS is the story of two young men discovering who they were, who they are, and who they will become. It’s a love story...but a bit broken.*




He ovat nuoria ja kauniita ja heillä on omat ongelmansa. Cortland on joutunut monesti pulaan. Hänen elämänsä ei ole helppoa. Hän ei saisi joutua tappeluihin tai hänen elämänsä vaikeutuu entisestään. Hän ei kuitenkaan ole sitä tyyppiä, joka antaa periksi. Hän on taistelija. Ian taas on vitsimaakari, suosittu kundi, jonka kaveripiiri on täynnä toisia tappelijoita. Näiden kahden tiet joutuvat törmäyskurssille, mutta mitä paljastuukaan kaiken takaa? Unelmia? Ystävyyttä? Vai jotain vielä enemmän?

Loistavaa palloilua nuorten elämästä. Ystävyyttä, rakkautta ja roimasti ongelmia. Henkilöhahmot ovat mielenkiintoisia ja moniulotteisia. Heistä haluaa oppia lisää!

Sarjakuva on kuvitettu kauniisti. Kuvitus on ilmeikäs ja elävä. Rusehtavansävyisenä se on myös erikoinen perinteisestä mustavalkoisuudesta. Värit luovat omanlaisensa tunnelman.

Tykkäsin ja suosittelen kunnon teinidraaman ystäville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti