maanantai 13. maaliskuuta 2023

Corey R. Tabor: Sir Ladybug

Alkuteos: Sir Ladybug (2022)

Ilmestymisaika: 2022 (ko.painos)

Kustantaja: Balzer + Bray

Sivumäärä: 68

ISBN: 9780063039060

Muoto: Sid.

Peukku: q^^



*Ladies and gentlebugs, presenting the duke of the dandelion patch, champion of truth and justice, the one, the only – Sir Ladybug!


With his herald, Pell, and his trusty squire, Sterling, he never shies away from a quest, no matter how dangerous…


Corey R. Tabor is the author and illustrator of several books for children, including Mel Fell, Snail Crossing, and the Theodor Seuss Geisel Award-winning Fox the Tiger. Corey lives in Tacoma, Washington, with his wife and son and spends his time making pictures and stories. You can visit him online at www.coreyrtabor.com.*






Sympaattinen tarina sympaattisella kuvituksella.

Kuvitus on aavistuksen lapsenomaista ja yksinkertaista. Kaikki on haluttu pitää simppelinä. Muodot ja yksityiskohdat ovat selkeitä. Ruuduissa ei ole liikaa tavaraa. Värit ja niiden käyttö muistuttavat puuväreillä tehtyä väritystyötä.

Tarina on sellainen "hyvänmielen" -juttu. Ystävyyttä ja rohkeuden erilaisia muotoja. Mukaan on saatu vähän faktaa ja huumoria. Nämä ötökät pelaavat esimerkiksi konsolipelejä. Kaikki huumori ei välttämättä aukea kaikille. Ainakin itse jäin hieman pohtimaan mukana olleita "knok knok" -vitsejä. Muuten teksti on helppolukuista ja sopii pienemmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti