tiistai 7. maaliskuuta 2023

Marjorie Liu: Wingbearer


Alkuteos: Wingbearer (2022)

Kuvittaja: Teny Issakhanian

Teksti: Marjorie Liu

Ilmestymisaika: 2022 (ko.painos)

Kustantaja: Quill Tree Books

Sivumäärä: 201

ISBN: 9780062741158

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Wingbearer Saga #1

Peukku: ^^b



*Enter a world where magic takes flight.


Zuli is an extraordinary girl – she just doesn’t know it yet. Raised by mystical bird spirits high among the branches of the Great Tree, she has no idea what awaits in the world beyond her safe haven.


But when a sinister force threatens the life-giving magic of the tree, Zuli must venture out with her guardian owl, Frowly, to get to the root of it.


So begins an adventure bigger than anything Zuli could have imagined – one that will bring her face-to-face with an ancient dragon, a terrifying witch queen, and most surprising of all: her own true identity.*



Hitaasti käynnistyvä sarjakuva, joka vähitellen vetää mukaansa ja saa rakastumaan maailmaan ja erikoiseen sankarijoukkoon.


Zuli on nuori tyttö, joka on kasvanut kuolleiden maailmassa. Tarkalleenottaen puussa, jossa kuolleiden lintujen sielut lepäävät ennen uudelleensyntymäänsä. Mutta sitten sielut lakkaavat palaamasta puuhun. Zulin on lähdettävä elävien maailmaan etsimään keinoa pelastaa lintujen sielut.


Matkalla hän kohtaa vaaroja, tapaa uusia ja kummallisia olentoja sekä alkaa vähitellen saamaan selville sitä, kuka ja mikä hän oikein itse on. Mutta kuinka voi maailmasta tietämätön nuori selvittää sen, kuka on ystävä ja kuka vihollinen? Keihin voi luottaa?


Huima seikkailu, jossa on hyvää huumoria ja kiintoisia käänteitä. Kuvitus on sympaattista jälkeä ja hahmojen ilmeet persoonallisia. Näille jutuille hihittelee aikuinenkin vallan mainiosti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti